ZAKAZANA BORBA GODINE! Evo kad se Tajson bori protiv Jutjubera! Varnice SEVALE na merenju! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gvozdeni Majk" spreman da ponovo uđe u ring.

ZAKAZANA BORBA GODINE! Evo kad se Tajson bori protiv Jutjubera! Varnice SEVALE na merenju! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Sve je spremno za borbu godine, koju bokserski svet s nestrpljenjem dugo iščekuje!

Definitivno je utvrđen termin meča između legendarnog bivšeg šampiona Majka Tajsona i jutjubera Džejka Pola, a spektakl će se održati 15. novembra na stadionu Dalas Kaubojsa!

Meč je prvobitno trebalo da se održi 20. jula, ali je otkazan pošto je najmlađem šampionu u istoriji "teškaša" pozlilo tokom avionskog leta.

Tada se Tajson oglasio i poslao poruku milionskom broju svojih fanova:

- Želim da se zahvalim svojim navijačima širom sveta na podršci i razumevanju. Nažalost, dobio sam čir i lekari su mi savetovali da usporim trening na nekoliko nedelja kako bih se odmorio i oporavio. Moje telo je u boljoj formi nego što je bilo od devedesetih i uskoro ću se vratiti punom treningu. Džejk Pol, ovo ti je možda kupilo malo vremena, ali na kraju ću te ipak nokautirati i izbaciti iz prsten zauvek cenim svačije strpljenje, jedva čekam da vam pružim nezaboravan nastup kasnije ove godine - pričao je tada Tajson.

Na merenju je viđeno i koškanje, kada je nasmejani Amerikanac odgurnuo Pola, na šta je Jutjuber odgovorio i na isti način uzvratio Majku.

- U potpunosti podržavam odlaganje događaja tako da Tajson nema izgovora na dan borbe. Moji fanovi znaju da ne želim da se borim protiv Tajsona ako nije u najboljem izdanju, ali ne brinite, kada uđemo u ring, ja ću biti spreman za senzacionalan finiš i pobeda Pola protiv Tajsona biće borba za istoriju - bila je reakcija Jutjuber kada se objavila informacija da će Majk prvi meč odložiti.

Pol je u ring ušao 2018. godine i od tada je ostvario devet pobeda (šest nokautom), uglavnom protiv drugih poznatih ličnosti i MMA boraca, uz jedan poraz od Tomija Fjurija, polubrata donedavnog svetskog šampiona Tajsona Fjurija.

Tajson (50-6-2) je poslednji profesionalni meč imao 2005. godine, a 2020. vratio se egzibicionom borbom protiv još jedne svojevremeno legende, Roja Džonsa juniora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading