OVAKVU JOVANU JOŠ NISTE VIDELI: Svima je zapalo za oko KO joj pravi društvo u NIKAD VRELIJEM IZDANJU (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka pokazala kako se zabavlja na bazenu!

OVAKVU JOVANU JOŠ NISTE VIDELI: Svima je zapalo za oko KO joj pravi društvo u NIKAD VRELIJEM IZDANJU (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Voditeljka Jovana Jeremić, čiji je britak jezik prepoznatljiv kod publike, ponovo je privukla pažnju javnosti, ovog puta objavom provokativne fotografije na društvenim mrežama.

Na fotografiji koju je podelila sa pratiocima, Jovana pozira u minijaturnom roze bikiniju dok uživa u vremenu na bazenu provedenom sa svojom ćerkicom Leom.

Ovaj post izazvao je lavinu komentara, a mnogi su primetili Jovanino istrenirano telo koje je došlo u prvi plan zahvaljujući odabiru kupaćeg kostima sa prorezom na grudima.

 

 

- Ona nije kao devojke, kakve si rajnije viđao - napisala je voditeljka uz objavu.

Javnost je navikla da Jovana Jeremić svoje privatne trenutke deli sa pratiocima na društvenim mrežama a ovog puta, voditeljka je odlučila da pokaže kako je sa naslednocom otišla na kupanje.

Ova slika porodične idile izazvala je brojne reakcije među Jovaninim pratiocima, koji su istakli kako je divno videti voditeljku u ulozi brižne majke.

Nakon što je Jovana podelila fotografiju, ispod objave su se nizali brojni komentari.

Mnogi su pohvalili Jovanin izgled i istakli da je inspiracija i drugima svojim savršeno oblikovanim telom.

Inače, Jovana Jeremić poznata je po svom samouverenom stavu i neustrašivosti kada je reč o izražavanju svojih stavova. Ovoga puta, voditeljka je još jednom pokazala da je spremna da se izrazi putem svoje pojave i fotografija koje deli sa javnošću.

Njen stil i odabir kupaćeg kostima su izazvali polemiku među pratiocima, ali jedno je sigurno - Jovana Jeremić ne prestaje da intrigira javnost i da bude u centru pažnje.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading