OVOJ TELEVIZIJSKOJ ZVEZDI JOVANA JEREMIĆ JE ČESTITALA ROĐENDAN NA POSEBAN NAČIN: Napravio GALA ŽURKU, pa okupio poznate na jednom mestu!

Autor:

Zabava

18.08.2024

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj Nemanja Velikić proslavio je 39. rođendan u krugu porodice, prijatelja i bliskih kolega sa televizije.

OVOJ TELEVIZIJSKOJ ZVEZDI JOVANA JEREMIĆ JE ČESTITALA ROĐENDAN NA POSEBAN NAČIN: Napravio GALA ŽURKU, pa okupio poznate na jednom mestu!

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić i Nemanja Velikić

Poznati voditelj televizije Pink, Nemanja Velikić, nedavno je proslavio svoj 39. rođendan na glamuroznoj gala žurci u krugu najbližih prijatelja, porodice i saradnika sa televizije. Rođendansko slavlje bilo je ispunjeno svečanim trenucima i emotivnim čestitkama, a Nemanja je bio okružen osmehom i ljubavlju svojih najbližih.

Svi prisutni su primetili Nemanjin savršen i besprekoran mladalački izgled, što nije iznenađujuće s obzirom na to da voditelj veoma vodi računa o svom izgledu. Nemanja je poznat po tome što dosta ulaže u svoj imidž, baveći se zdravim načinom života i redovnim treninzima. Njegova posvećenost fitnesu i ishrani definitivno su doprineli njegovom izgledu, a prisutni su bili impresionirani njegovom energijom i vitalnošću.


Na gala žurci povodom Nemanjinog rođendana, prisutni su se smenjivali u emotivnim čestitkama i izražavanju podrške. Nemanja je okružen ljudima koji ga cene i podržavaju u svemu što radi, a to se jasno moglo videti na ovom slavlju. Prijatelji, porodica i saradnici sa televizije su zajedno sa Nemanjom proslavljali još jednu godinu života, ističući njegov doprinos televizijskoj industriji i ljudima oko sebe.

Nemanja je u jednom trenutku održao i emotivni govor na proslavi:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Bozovic (@bojabo79)

 

- Vreme je sad! Ta čaša u ruci, želja koju sam zamislio i dah u slavljeničku svećicu. Kao da se u tim sekundama premotava prethodnih 365 dana i slike koje su obojile još jednu godinu mog života koji obožavam. Zahvalan sam najpre bogu. Na putu i momentima koji me intuitivno vode kroz život. Velike stvari sam uradio u prethodnoj solarnoj godini. Putovao, ušao u hrišćanstvo, upoznao neke divne nove ljude, radio posao u kojem uživam. Osmeh će i dalje biti moj znak, a vas ću svakodnevno podsećati da se smejete i volite sebe. “Lagan sam”, kažu. Neka pričaju a ja ću do tada raditi i dalje na sebi i svaki životni izazov “lagano” rešavati. Ima želja koje i dalje priželjkujem iz petnih žila. Doći će i one. Polako. Gospod bog je taj koji meša karte. Sedam na moju Vespicu, krećem po nove uspehe a vas očekujem svakog dana na ovom našem mestu da zajedno kreiramo objave kojih ćemo se radovati za 365 dana i slaviti život u jubilarnom rođendanu.

Nemanjina koleginica, voditeljka Jovana Jeremić na Instagram profilu mu se obratila dirljivim rečima:

Ovo -to vidite nema cenu. Ima vrednost. Svevremensku. Jer je je iskreno. Odavno sam prestala da trošim vreme na ljude koji nemaju dušu. Srecan rođendan, lave moj - napisala je Jovana Jeremić na Instagramu. 

 

 

Proslava Nemanjinog rođendana bila je ne samo prilika za slavlje, već i za okupljanje ljudi koji ga podržavaju i cene. Njegov besprekoran izgled, posvećenost poslu i optimizam jasno su obilježili ovo slavlje, ostavljajući utisak da Nemanja Velikić ima sjajnu podršku u svom privatnom i poslovnom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading