NIKOLIJA DEFILOVALA U ČIPKANOM DONJEM VEŠU! Njen kostim će vas izbezumiti, ovakva je izašla i na ulicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija u nikad provokativnijem izdanju.

NIKOLIJA DEFILOVALA U ČIPKANOM DONJEM VEŠU! Njen kostim će vas izbezumiti, ovakva je izašla i na ulicu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularna pevačica Nikolija Jovanović, poznata po svom besprekornom izgledu, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim izdanjem. Ovog puta, Nikolija je izabrala izuzetno provokativnu modnu kombinaciju koja je izazvala različite reakcije.

Nikolija je izazvala dosta pažnje svojim izborom belog donjeg rublja i kompleta koji se sastojao od gotovo providnog čipkanog bodija i suknje. Njen hrabar modni izbor definitivno nije prošao neprimećeno, a mnogi su se pitali šta je inspirisalo pevačicu da se pojavi u ovakvoj kombinaciji.

Nakon što su fotografije Nikolije u provokativnom izdanju obišle društvene mreže, javnost je brzo reagovala. Mnogi su izrazili divljenje za njen samouvereni stav i hrabrost da nosi ovakvu kombinaciju, dok su se drugi pitali da li je ovo bio preteran potez.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nikolija Jovanović

Nikolija Jovanović je poznata po svojoj posvećenosti fitnesu i zdravom načinu života, te nije iznenađenje što je odlučila da pokaže rezultate svog napornog rada. Pevačica je otvoreno govorila o svojim izazovima tokom trudnoće, ističući važnost fizičke aktivnosti i brige o sopstvenom telu.

Nikolijin modni izbor definitivno je izazvao različite reakcije, ali jedno je sigurno - Nikolija Jovanović ne prestaje da intrigira javnost svojim hrabrim odlukama i smelim odevnim kombinacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading