JOVANA JEREMIĆ SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA SRBIJU: Dragana nije povela sa sobom, a evo ko joj pravi društvo!

Autor:

Zabava

18.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić rešila je da se opusti, te je spakovala kofere i napustila Srbiju!

JOVANA JEREMIĆ SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA SRBIJU: Dragana nije povela sa sobom, a evo ko joj pravi društvo!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Pink", Jovana Jeremić, obradovala je svoje pratioce na Instagram profilu objavom u kojoj je obavestila javnost da je sa svojom ćerkom Leom otputovala iz Srbije na neko vreme. Uz sliku sa aerodroma, Jovana je otkrila da su njih dve odlučile da napuste Srbiju kako bi se napunile novom energijom za predstojeće poduhvate i iznenađenja koja priprema za svoje vernu publiku.

Jovana Jeremić je istakla da je odlazak iz Srbije deo njenog plana da pronađe mir i inspiraciju u novom okruženju, kako bi se vratila sa osveženim idejama i energijom za nove projekte. Ova vest izazvala je veliko interesovanje među njenim obožavaocima, koji su brzo počeli da šire vest i iskazuju podršku voditeljki i njenoj ćerki u njihovoj potrazi za novim iskustvima.

 

 


U svojoj objavi, Jovana je istakla i zahvalnost što ima priliku da provede vreme sa svojom ćerkom Leom na ovakvom putovanju, ističući koliko joj znači što može da deli ovakve lepe trenutke sa svojim detetom. Ova emotivna poruka dodatno je raznežila njene pratioce, koji su iskazali divljenje prema odnosu koji Jovana neguje sa svojom ćerkom.

Nakon objave, Jovana Jeremić je dobila brojne poruke podrške i ohrabrenja od svojih vernih gledalaca, koji su joj poželeli srećan put i puno lepih trenutaka sa ćerkom. Njena hrabrost da otputuje izvan Srbije kako bi pronašla nove izvore inspiracije naišla je na veliko odobravanje i divljenje, što samo potvrđuje koliko je voljena među publikom.

 

 


Iako je odlazak Jovane Jeremić iz Srbije privremene prirode, njeni verni gledaoci već s nestrpljenjem iščekuju njen povratak, verujući da će se vratiti sa osveženim idejama i novim iznenađenjima kojima će ih obradovati u budućim emisijama. Ova vest definitivno je podigla veliku prašinu među ljubiteljima Jovaninog rada, koji sa nestrpljenjem očekuju da vide šta ih to novo očekuje od omiljene voditeljke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading