TRAŽIO DA SNIMI VRELE GEJ SCENE, PA ODUSTAO: Glumac napravio HAOS, preti mu TUŽBA!

Autor:

Zabava

18.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da je Hoakin Finiks podigao prašinu svojim odustajanjem od filmskih projekata

TRAŽIO DA SNIMI VRELE GEJ SCENE, PA ODUSTAO: Glumac napravio HAOS, preti mu TUŽBA!

Foto: Pixabay.com

Poslednjih dana, holivudski glumac Hoakin Finiks našao se u centru pažnje zbog neočekivanog odustajanja od filma Toda Hejnsa o ljubavi dva muškarca, samo pet dana pre nego što je snimanje trebalo da počne. Ovaj potez izazvao je bes i frustraciju među producentima i ostavio glumce i ekipu filma na cedilu, dok mu sada preti i pravni postupak.

Uloga u projektu i neočekivani zaokret

Finiks je bio ključni akter u ovom projektu, aktivno učestvujući u radu na scenariju, a lik kog je trebalo da tumači bio je posebno napisan za njega, sa veoma eksplicitnim scenama seksa, na kojima je i sam insistirao. Međutim, iznenadni odlazak glumca samo pet dana pre početka snimanja ostavio je mnoge u šoku, posebno imajući u vidu da je upravo Finiks bio taj koji je prvi doneo projekat Hejnsu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nastao haos zbog Hoakina Finiksa

Reakcije i potencijalni pravni postupak

Producenti su izrazili bes zbog Finiksovog poteza, ističući da ih je glumac ostavio u nezavidnoj situaciji i da je njegovo ponašanje neprihvatljivo. Takođe, šuška se da bi mogao biti pokrenut pravni postupak protiv Finiksa, s obzirom na prethodne slučajeve u holivudskoj istoriji kada su glumci odustajanjem od projekata doveli sudbinu filma pod znak pitanja.

Finiksova prošlost odustajanja od projekata

Ovo nije prvi put da je Hoakin Finiks podigao prašinu svojim odustajanjem od filmskih projekata. Postoje prethodni slučajevi poput pretnji da će odustati od "Napoleona" Ridlija Skota ukoliko reditelj Pol Tomas Anderson ne bude uključen, što ukazuje na glumčevu sklonost ka iznenadnim promenama odluka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Uskoro izlazi "Džoker 2", u kom Hoakin tumači glavnu ulogu

Uticaj na buduće projekte i filmsku karijeru

Ovaj skandal mogao bi imati uticaja na Finiksovu buduću karijeru i nove projekte, s obzirom na to da se šuška da neki producenti razmatraju mogućnost da ga namerno ne angažuju zbog ovog incidenta. Međutim, s obzirom na očekivanja od njegovog novog filma "The Joker: Folie a Deux", većina priznaje da će glumac i dalje biti tražen na filmskoj sceni.

Konačno, ovaj skandal dolazi neposredno pre premijere Finiksovog novog filma, što bi moglo poremetiti njegovu promociju i prisustvo na festivalima. Finiks je poznat po tome što retko učestvuje u press konferencijama, ali se očekuje da će se aktivirati tokom sezone dodela nagrada. S obzirom na sve ovo, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i kakav će biti uticaj na Finiksov dalji rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading