VERICA RAKOČEVIĆ DONELA ŠOK-ODLUKU! Evo šta se dešava sa njenim revijama, mnoge rastužila vest!

Autor:

Zabava

18.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam feministkinja, ali ne mogu da ne kažem da živimo u društvu gde je žena do bola ponižena, neosnažena, vulgarizovana.

VERICA RAKOČEVIĆ DONELA ŠOK-ODLUKU! Evo šta se dešava sa njenim revijama, mnoge rastužila vest!

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

Modna kreatorka Verica Rakočević rekla je da više neće praviti revije, ali da nastavlja sa radom u tempu koji njoj najviše odgovara i kada maksimalno može da se posveti poslu.

- Kad radim - radim onako kako treba, a u eri haosa se na snalazim baš najbolje, jer je ne razumem. U takvim uslovima je besmisleno da trošim energiju, novac i strast, koju i dalje imam prema modi. Naravno, radiću i dalje, ali revija više neće biti. One su ovde zabava za dokon narod i ništa drugo. 

Foto: Youtube printscreen

Verica Rakočević

 

Koliko je ozbiljan zaokret koji sprema, rekla je:

- Nisam feministkinja, ali ne mogu da ne kažem da živimo u društvu gde je žena do bola ponižena, neosnažena, vulgarizovana. Mislim da limit, kad su godine u pitanju, nigde nije tako primitivan kao kod nas. Nemam problem kad mi neko kaže da sam baba, jer to jesam kako po godinama, tako i zbog toga što imam unuke. Velika je stvar doživeti godine u kojima možete da budete baba, ali ovde tako nazivaju žene čim uđu u četrdesete. Tek onda shvatite u koliko primitivnom društvu živimo.

Foto: prtintskrin kurir tv

Verica Rakočević

 

Da se ne lažemo, sedamdeset i šest su ozbiljne godine, a moja velika sreća i prednost je što ne živim u skladu sa njima, niti sam ranije to činila. Treba imati jak karakter, biti veoma samosvestan, biti zadovoljan svojim životom i ne dozvoliti da ta vrsta primitivizma destruktivno utiče na psihu i, na kraju krajeva, ambiciju, polet, stvaralaštvo.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading