OVU 35 GODINA MLAĐU DEVOJKU LJUBI MIMA KARADŽIĆ: Skinula se atraktivna glumica i pozala čime je ZALUDELA kolegu! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša objavila vrele fotke, niko nije ostao ravnodušan!

OVU 35 GODINA MLAĐU DEVOJKU LJUBI MIMA KARADŽIĆ: Skinula se atraktivna glumica i pozala čime je ZALUDELA kolegu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Mlada glumica Nataša Stanišić privlači pažnju javnosti ne samo svojim talentom na glumačkom polju, već i svojom ljubavnom vezom sa iskusnim glumcem Mimom Karadžićem. Njihova veza, koja traje već godinu dana, izazvala je dosta interesovanja medija, pre svega zbog činjenice da je Nataša mlađa od svog partnera čak 35 godina.

Republika

Foto: Instagram/natashastanishich

Devojka Mime Karadžića pokazala svoje telo

LETNJE RADOSTI NA INSTAGRAMU

Ovo leto je Nataša odlučila da provede na nekoliko atraktivnih destinacija, a svoje trenutke sreće i opuštanja redovno deli sa svojim pratiocima na Instagramu. Prvo je oduševila svoje fanove objavom fotografije sa plaže, na kojoj je pozirala u dvodelnom kupaćem kostimu, ističući svoju prirodnu lepotu i samopouzdanje. Uz fotografiju je napisala inspirativnu poruku koja je naišla na pozitivne reakcije njenih pratilaca. Nakon toga, Nataša je otišla u Toskanu gde je podelila prelepe trenutke provedene u toskanskom eksterijeru, ističući prelepu prirodu ove regije.

GLUMAČKI USPESI I LJUBAVNA VEZA

Pored svojih letnjih avantura, Nataša je skrenula pažnju javnosti i svojim glumačkim ostvarenjima. Publika je imala priliku da je vidi u seriji "Zakopane tajne", gde je pokazala svoj talenat i stekla simpatije gledalaca. Interesantno je da se upoznala sa svojim partnerom Mimom Karadžićem upravo na snimanju ove serije, čime su njihovi profesionalni životi dobili i ljubavnu dimenziju. Njih dvoje su se često pojavljivali zajedno u javnosti, a jedan od njihovih izleta bio je i poseta Filmskom festivalu u Sarajevu, gde su proveli pet nezaboravnih dana.

Ova mlada glumica definitivno privlači pažnju javnosti kako svojim ljubavnim životom, tako i svojim uspesima na glumačkom polju. Njeni postovi na društvenim mrežama odišu pozitivnom energijom i inspirišu njene pratioce da uživaju u lepoti života. Nataša Stanišić je definitivno ime koje će i ubuduće biti u fokusu interesovanja javnosti.

Republika

Foto: ATA Images

Mima uživa u ljubavi sa Natašom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading