"POZDRAVIĆU CECU KAD NAPRAVI BOLJI SPOT!" Nika Tošić besna kao ris zbog žestokih PROVOKACIJA, javno potkačila Ražnatovićku!

Autor:

Zabava

18.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nika Tošić je stala u zaštitu majke, pa isprozivala Cecu Ražnatović.

"POZDRAVIĆU CECU KAD NAPRAVI BOLJI SPOT!" Nika Tošić besna kao ris zbog žestokih PROVOKACIJA, javno potkačila Ražnatovićku!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tik tok, ATAImages

Muzička zvezda Jelena Karleuša, i pored nedavnih kontroverzi i ekstremističkih pretnji, ne prestaje da radi na svojoj umetnosti. Nakon uspešnog nastupa u Budvi, JK se vratila u Beograd gde je započela snimanje novog spota za pesmu "Benga". Ono što je izazvalo posebnu pažnju jeste činjenica da je Jelena, po običaju, odlučila da preuzme rizik i snimi sve opasne trkačke scene sama, ignorišući sugestije svog tima da unajme dublerku.

Ovaj spektakularni spot je prepun brzih trkačkih automobila i jedan je od najopasnijih spotova ikada snimljenih na našoj estradi. Nije tajna da je Jelena Karleuša poznata po svojim visokobudžetnim projektima, ali za pesmu "Benga" je platila čak pola miliona evra, što je izazvalo pažnju javnosti. Odlučila je da angažuje stranu filmsku produkciju za snimanje spota, dok je domaća firma preuzela ulogu organizatora.

Za kratko vreme spot je ušao u trending, a komentari na račun istog neprestano su se nizali. Nika Tošić, Karleušina mlađa ćerka, njena je najveća podrška, a svaku priliku koristi da javno pohvali majku, što je učinila i sada, kada su korisnici TikToka pokušali da je isprovociraju, pa su joj ostavili komentar da "pozdravi Cecu", na šta je ona odmah reagovala:

- Pozdravi mi teta Cecu - glasio je komentar, a Nika je odmah odgovorila u svom stilu.

- Pozdraviću je kad napravi bolji spot - napisala je Nika i izazvala burne reakcije.

Nika ne dozvoljava ovakve vrste provokacija na svojim društvenim mrežama, te ovo nije prvi put da odgovara na ovaj način i time svima stavlja do znanja da ne da na svoju majku i da ima njenu podršku u svakom trenutku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading