HOLIVUDSKE ZVEZDE U ČUVENOM "STOJADINU": Uhvaćeni kod komšija, snimak brzo procurio! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hale Beri i Mark Volberg zajedno u "zastavi 101"!

HOLIVUDSKE ZVEZDE U ČUVENOM "STOJADINU": Uhvaćeni kod komšija, snimak brzo procurio! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, wikipedia

Holivudske zvezde Mark Volberg i Hale Beri udružile su snage u novom krimi trileru "The Union", koji je nedavno premijerno prikazan na Nefliksu. U ovom filmu, američki glumci igraju uloge partnera, a jedna od zanimljivih scena snimana je upravo na lokacijama u Hrvatskoj.

Republika

Foto: Youtube/Vrele Gume TV kanal

Čuveni "stojadin" bio je popularan širom Jugoslavije

Vožnja "zastave 101" u Hrvatskoj, koja je mnogima zapala za oko

Naročito zanimljiva scena uključuje vožnju "zastave 101" ili "stojadina", kako je poznat u narodu. Ovaj automobil, jedan od najpopularnijih u bivšoj Jugoslaviji, dobio je svoj trenutak slave u filmu kada ga Mark Volberg i Hale Beri voze kroz pejzaže Hrvatske. Pomenuta scena takođe uključuje dolazak privatnim avionom, što dodatno doprinosi spektakularnosti ove filmske sekvence.

Mark Volberg obija prvi automobil na koji naiđe, "zastavu 101"

Uzbuđenje se dodatno pojačava kada Mark Volberg, poznat kao zavodnik, obija prvi automobil na koji naiđe, a to je upravo "zastava 101". Ova scena sigurno će izazvati nostalgiju kod mnogih gledalaca koji su odrasli u vreme kada je ovaj automobil bio nezaobilazan deo jugoslovenskih ulica.

Pogledajte kako izgleda pomenuta scena

Za sve koji žele da vide kako izgleda ova uzbudljiva scena, možete pogledati video na kraju ovog teksta i uživati u kombinaciji holivudskih zvezda, pejzaža Hrvatske i kultnog "stojadina".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading