TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA MORA NA OPERACIJU! Katarina uznemirila javnost fotografijom STOMAKA!

Autor:

Zabava

18.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Lazić objasnila o čemu se radi i zbog čega mora na operaciju.

TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA MORA NA OPERACIJU! Katarina uznemirila javnost fotografijom STOMAKA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Katarina Lazić, supruga poznatog folk pevača Darka Lazića, uskoro će postati majka devojčice, budući da je ušla u osmi mesec trudnoće. Ona je nedavno podelila fotografiju svog trudničkog stomaka na društvenim mrežama, što je izazvalo mnogo pažnje i komentara pratilaca.

Na fotografiji koju je Katarina podelila, mnogi su primetili izbočinu na njenom stomaku i pomislili da se nazire stopalo bebe. Međutim, Katarina je objasnila da je u pitanju kila koju ima od detinjstva, a koja je postala vidljiva tek sada kada joj je stomak počeo da raste. Nažalost, ova zdravstvena situacija zahteva operativni zahvat, ali će se rešiti tek nakon trudnoće.

 

 

- Ne nazire se stopalo bebe, na stomaku iznad pupka se vidi kila. Imala sam je još kao dete, ali nije bila vidljiva dok stomak nije počeo da mi raste. Kako doktor kaže, može da se sredi samo operativnim putem i to kada odlučim da više ne ostajem trudna. Za sada ne mogu ništa da uradim - objasnila je ona.

Inače, mnoge je iznenadilo to što se Katarina za 8 meseci trudnoće ugojila samo 3 kilograma.

- Koliko ćete se ugojiti u trudnoći zavisi isključivo od toga kako se hranite, ali bitnije od forme je to da se hranite zdravo… samo, moracu da vas razočaram, ne trebate da jedete za dvoje, a i pice, slatkiši i slično ne trebaju vašoj bebi, tako da kako god da okrenete od nezdrave hrane nemate nikakvog benefita. Ja sam trenutno 8. mesec i do sad sam se ugojila 3 kg, ne treniram već par meseci jer mi ne prija, ali se sve vreme zdravo hranim. Drage moje žene, bile trudne ili ne volite sebe i mislite na svoje zdravlje, a forma će doći kao rezultat zdravih navika - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading