NEVREME NA ZLATIBORU ZATEKLO NAŠU VODITELJKU: Hitno se UKLJUČILA i pokazala APOKALIPTIČNE SCENE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata voditeljka Drina Pešić našla se usred nevremena koje se desilo na Zlatiboru!

NEVREME NA ZLATIBORU ZATEKLO NAŠU VODITELJKU: Hitno se UKLJUČILA i pokazala APOKALIPTIČNE SCENE! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Usred idiličnog leža na Zlatiboru, nevreme je donelo nagle pljuskove koji su iznenadili posetioce i prouzrokovali haos na planinskoj destinaciji. Grad veličine oraha oštetio je automobile, dok su ljudi u trenucima kiše naglo tražili sklonište u obližnjim lokalima i kafićima.

Poznata voditeljka Drina Pešić podelila je snimak direktno sa Zlatibora na svom Instagram profilu, prikazujući nevreme koje je zadesilo planinsku oazu. Njena objava privukla je pažnju javnosti i izazvala različite reakcije među fanovima i pratiocima.

Veliko nevreme za Zlatiboru, sve belo kao da je pao sneg. Kolaps na Zlatiboru - napisala je Drina na Instagramu. 

 

 


Nevreme je izazvalo nagle pljuskove koji su preplavili ulice Zlatibora, ostavljajući za sobom oštećene automobile i izazivajući pometnju među posetiocima. Ovaj neočekivani scenario pokazao je kako priroda može iznenaditi čak i na najmirnijim mestima, te je podstakao diskusiju o pripremljenosti na nepredviđene vremenske uslove.

 

 

 

 


Lokalne vlasti su brzo reagovale na situaciju, pružajući pomoć oštećenim vozilima i pružajući podršku posetiocima koji su bili zatečeni nevremenom. Ova situacija istakla je važnost efikasnog upravljanja vanrednim situacijama, te je podstakla razgovore o merama koje treba preduzeti kako bi se smanjile štete u sličnim situacijama u budućnosti.

Nevreme na Zlatiboru izazvalo je neočekivane probleme i pokazalo koliko je važno biti pripremljen na promenljive vremenske uslove čak i na mestima koja se smatraju mirnim i sigurnim. Reakcije javnosti, posledice nevremena i odgovor lokalnih vlasti istakli su značaj solidarnosti i efikasnog delovanja u vanrednim situacijama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading