ŠTA ZNAČI REČ "BENGA"? Otkriveno o čemu peva Jelena Karleuša u novom spotu - svi su u ŠOKU kada čuju PRAVO ZNAČENJE!

Autor:

Zabava

18.08.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša objavila je visokobudžetni spot za pesmu ,,Benga", a svi se pitaju koje je značenje!

ŠTA ZNAČI REČ "BENGA"? Otkriveno o čemu peva Jelena Karleuša u novom spotu - svi su u ŠOKU kada čuju PRAVO ZNAČENJE!

Foto: Youtube.com printscreen

Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša obradovala je svoje fanove juče objavivši novi spot za pesmu "Benga", za koji se navodi da je najskuplji spot u srpskoj istoriji. Međutim, umesto da se fokus bude na muzici i vizuelnom izgledu spota, na društvenim mrežama pokrenula se rasprava o značenju reči "Benga".

Dok su neki smatrali da je "Benga" samo sleng izraz koji u prevodu znači "brate" na engleskom jeziku, drugi su izneli mišljenje da reč može imati značenje "đavo". Interesantno je da se pojavilo i tumačenje da je "Benga" povezano sa markom automobila "BMW". Ova različita tumačenja izazvala su znatiželju među fanovima, ali pevačica se još uvek nije oglasila povodom ovih spekulacija i nije otkrila pravo značenje reči.

 

 

Republika

Foto: Vikipedija

Značenje reči ,,Benga" na Vikipediji

 



Nakon objavljivanja spota, na društvenim mrežama su se mogle videti različite reakcije. Dok su jedni izražavali oduševljenje novim muzičkim materijalom i atraktivnim vizuelima, drugi su se fokusirali na tumačenje značenja reči "Benga". Ova podela u tumačenju izraza dodatno je podgrejala interesovanje za novu pesmu Jelene Karleuše.

Dok javnost i dalje spekuliše o pravom značenju reči "Benga", jedno je sigurno - nova pesma Jelene Karleuše izazvala je veliku pažnju i pokrenula živu diskusiju na društvenim mrežama. Pevačica je još uvek misteriozna po pitanju značenja reči, ostavljajući fanove u iščekivanju da otkrije istinu. U međuvremenu, "Benga" ostaje otvorena za tumačenje, dodajući dodatnu intrigantnost Jeleninoj najnovijoj muzičkoj produkciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading