Jovana Joksimović SMRŠALA PREKO 20 KILOGRAMA! Voditeljka se OMILJENOG SLATKIŠA NIKAD NE ODRIČE: "Imam problem!"

Autor:

Zabava

31.07.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A evo i kako joj je uspelo da postigne ove sjajne rezultate!

Jovana Joksimović SMRŠALA PREKO 20 KILOGRAMA! Voditeljka se OMILJENOG SLATKIŠA NIKAD NE ODRIČE: "Imam problem!"

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Jovana Joksimović

Jovana Joksimović, poznata voditeljka na našoj javnoj sceni, nedavno je otkrila kako je uspela da se reši viška kilograma nakon druge trudnoće.

Iako se tada ugojila čak 25 kilograma, Jovana je uspela da vrati željenu kilažu zahvaljujući svojoj disciplini i fizičkoj aktivnosti.

Trudnoća i višak kilograma

Jovana je otvoreno govorila o svom iskustvu tokom trudnoće, ističući da se u drugoj trudnoći ugojila čak 25 kilograma. S obzirom na to da je nosila blizance, imala je veliki stomak zbog obilja vode, ali je istakla da je imala sreću što je njena konstitucija doprinela da se brzo vrati u formu nakon porođaja.

Režim ishrane i fizička aktivnost

Jovana je istakla da se trudi da pazi šta jede i da održava balans u ishrani. Takođe, naglasila je važnost fizičke aktivnosti u održavanju vitke linije, ističući da se bavi padelom i da se trudi da održi disciplinu kada primeti da počinje da gubi kontrolu nad svojom ishranom.

Foto: Instagram/jjovanajoksimovic,k1televizija /uranak

Jovana Joksimović

Slaba tačka - sladoled

Iako se pridržava zdravog načina ishrane, Jovana je priznala da ima svoju slaba tačku - sladoled. Kako je istakla, tokom letnjih meseci, sladoled je nešto što ne može da odoli, te da je njena "slaba tačka" koja zahteva dodatnu disciplinu kada je reč o kontroli unosa ovog omiljenog slatkiša.

- Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12,13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće. Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel. Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina - rekla je Jovana i otkrila šta joj je slaba tačka:

- Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto, to je moja slaba tačka. To je da svakog dana ja moram da kupim 2 kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka - pojasnila je ona u emisiji "Ako progovorim".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading