DA SE NAJEŽIŠ! Ovako su POVEZANI Eva Ras i Siniša Pavić, glumici se DIGLA KOSA NA GLAVI!

Autor:

Zabava

18.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otkrila šta spaja njenu pokojnu ćerku i slavnog scenaristu, koji je preminuo prekjuče!

DA SE NAJEŽIŠ! Ovako su POVEZANI Eva Ras i Siniša Pavić, glumici se DIGLA KOSA NA GLAVI!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/printscreen/ Podcast Jugoslavija

Naš slavni scenarista Siniša Pavić preminuo je 16. avgusta u Vlasotincu u 92. godini, a sahranjen je dan kasnije na lokalnom groblju. Među glumcima koji su došli da ga isprate na večni počinak našla se i Eva Ras, koja je u jutarnjem programu na Pinku voditeljki Jovani Jeremić otvorila dušu o njihovoj povezanosti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Eva Ras kod Jovane Jeremić

- Ja mislim da je jedan od najvećih srpskih pisaca i drago mi je što sam to govorila za njegovog života. Kad sam ga hvalila, govorio je: "Ti ćuti, ti me voliš, ti ćeš reći to, a ja nisam siguran". Falilo mu je što mu nismo rekli sve što smo osećali, ali ja sam mu sve rekla za života. Uvek sam bila zadivljena i opčinjena svime što je radio. Kad smo snimali prvih 15 epizoda "Boljeg života", dočekane su na krv i nož. A sad vidimo da ništa bolje nije uradio. Sve je to dobro što je uradio, ali "Bolji život"... Najviše volim "Bolji život" i "Belu lađu", jer "Bela lađa" je prava satira. Televizija je njegovu satiru prihvatila kao svoju - istakla je Eva.

- On je bio genije. I sad kad ga više nema među nama živima... To može samo genije. On je bio u dosluhu sa narodom. Ja kao glumica idem ulicom, pričaju ljudi. I sve što su pričali, ja znam da smo snimili, jer je Siniša znao u kom smeru treba da ide ta priča. A umeo je i da ih navede na taj put, da budu kao celina. Tupavi intelektualci stalno potcenjuju narod, a on je obožavao narod. On se trudio da razume narod, da ne zaostaje za narodom - rekla je glumica.

- Tužno je što je samo troje glumaca bilo na sahrani, Vi, Milica Milša i Predrag Smiljković - rekla je Jovana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Eva otkrila povezanost sa Pavićem

- Ja nisam išla da budem jedina. Ne zameram nikome što nije došao. Najveća tuga je što Siniše Pavića više nema. To je suština sahrane, a ne ko je došao. On je u Vlasotincu već 30 godina bio. Hteo je da bude među pravim ljudima. Kad sam došla tamo, ruku su mi ljubavi. Ne zato što mene vole, nego da mi pokažu koliko su njega voleli. Da mi pokažu da ga nisam prepustila pustinji, nego da su ga obožavali, više nego ja - otkrila je Eva, pa šokirala Jovanu:

- Donela sam knjigu moje ćerke Krune. Na taj dan kad se Kruna rodila, Siniša i Ljiljana Pavić su se venčali. To se ne može izbrisati. To niko nije mogao da predviti. Ali kad se to dogodilo, onda smo videli i da smo brojevima povezani. Juče smo sahranjivali Sinišu, a danas je rođendan mog oca. I njih dvojica imaju sponu. To numerolozi ne mogu da objasne, to mi ne razumemo - dodalo je.

- I ne treba da razumemo, to je magija - istakla je voditeljka.

- Evo, sad kad pričamo, meni se kosa digla na glavi. Siniša Pavić je bio jako dobar čovek. Imao je i on neprijatelje, ali nije manifestovao to.ali on nije manifestovao to, po tom je bio izuzetno veliki čovek. To mogu samo genijalni ljudi. Ja sam njega toliko poštovala, ja njemu nisam mogla da govorim "ti", pa mi je rekao da neće da razgovara sa mnom. Ja sam igrala Smiljku i sada me zovu Smiljka i to se prenosi iz generacije u generaciju. Kada sam se ja pojavila i kada se taj pas pojavio u seriji, publika je znala da ćemo pas i ja imati veliki zajednički pasaž. Ja sam bila na nekoj koloniji naivnih slikara i kada sam se pojavila sa Simom psom, niko se nije iznenadio, svi su znali da će se Sima pojaviti sa Smiljkom. On je pratio i naš život, pratio je i tuđe serije... - poručila je Eva.

Republika

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Siniša Pavić ostavio je neizbrisiv trag

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading