OVU PORUKU JE ĐANI POSLAO KARLEUŠI: U jeku SKANDALA, pevač napravio opšti HAOS zbog SAMO DVE REČI!

Autor:

Zabava

18.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani napraivo je opšti kolaps ispod fotografije Jelene Karleuše!

OVU PORUKU JE ĐANI POSLAO KARLEUŠI: U jeku SKANDALA, pevač napravio opšti HAOS zbog SAMO DVE REČI!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić

Juče, na svoj rođendan, popularna pop zvezda Jelena Karleuša obradovala je svoje fanove izbacivanjem novog spota za pesmu "Benga". Ovaj potez nije prošao neprimećeno, jer je Karleuša još jednom pokazala svoj umetnički i produkcijski genije, pomerivši granice kada je reč o maestralnoj produkciji.

Nakon što je objavila novi spot, Jelena Karleuša je takođe podelila niz fotografija na svom Instagram profilu, koje su brzo privukle ogroman broj lajkova. Među brojnim reakcijama na ovu objavu, svoj komentar dao je i poznati folk pevač Radiša Trajković Đani. Njegova reakcija izazvala je pažnju javnosti, budući da je napravio gramatičku grešku u svom komentaru, što je izazvalo lavinu komentara ispod njegove objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Đani prokomentarisao spot Jelene Karleuše

 

- Žena milijon dolara - napisao je Đani i izazvao salvu reakcija zbog greške u pravopisu.


Podsetimo, nedavno je Jelena Karleuša na svom Instagram profilu objasnila fenomen pesme "Benga" koju mnogi nisu razumeli u početku. Karleuša je istakla da je pesma bila omalovažena i proglašena za "skip pesmu", čak i od strane autora teksta, Gazde Paje, što je izazvalo pometnju u šou-biznis svetu.

- Kada su prošle godine izašli albumi “Alfa i Omega” pesma "Benga" bila je omalovažena do te mere da je na društvenim mrežama proglašena za skip pesmu. Desio se i presedan u istoriji šou-biznisa, da sam autor teksta (u ovom slučaju Gazda Paja) na Iksu napiše da je pesma, citiram “neslušljiva” i da je saglasan sa mišljenjem većine da je pesma promašaj iako je pesmu napisao i za to dobio honorar - napisala je Jelena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Jelena je navela da je presedan u istoriji šou-biznisa to što je autor teksta javno izrazio svoje neslaganje sa mišljenjem većine o pesmi koju je sam napisao. Ovo je samo još jedan primer kako se umetničko delo može različito doživljavati i tumačiti, te da popularnost i uspeh ne zavise samo od prvobitnih reakcija.

Jelena Karleuša je još jednom potvrdila svoj status ikone pop scene lansiranjem spota za pesmu "Benga" na svoj rođendan. Njen talenat i kreativnost ne prestaju da zadivljuju, dok se njene objave i reakcije na društvenim mrežama i dalje prate sa velikim interesovanjem.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading