BIZARNO! Poznata glumica (58) želi da DOJI svoje unuke: Volim bebe!

Autor:

Zabava

19.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Riplijeva zaprepastila javnost izjavama!

BIZARNO! Poznata glumica (58) želi da DOJI svoje unuke: Volim bebe!

Foto: Ana Maria Wiggins/Avalon/Profimedia

Poznata glumica Fej Ripli (58) je u braku dugom 23 godine dobila ćerku Parker i sina Sonija. Oni su danas odrasli ljudi i krenuli su svojim putem, ali se Riplijevoj javio osećaj "praznog gnezda"

- Ovo je najizazovniji trenutak u mom životu, videti kako moja deca rastu. Ali onda tu prazninu možete popuniti ulogom bake i deke. Drago mi je što to radim, ali ja ću ih i dojiti. Moram priznati da jako volim bebe pa verujem da ću preuzeti i ulogu dojilje - rekla je glumica, a njena izjava ostavila je javnost u šoku.

Inače, ona je i raanije govorila o tome da je zaštitnički nastrojena prema svojoj deci, kao i da je previše vezana za njih. Teško joj pada njihovo odrastanje i period kada im više nije toliko potrebna kao kada su bili mala deca.

Ipak, glumica je napravila plan. Svog sina Sonija planira da namami da ostane u roditeljskom domu zahavljujući tome što dobro kuva te će mu biti teško da se odvoji od njene kuhinje. Takođe je priznala i da je razočarana Parkerinom željom da postane glumica jer kao jedna od žena u industriji, zna kroz što žene prolaze te navodi da to nije toliko lepo koliko se čini, piše Kurir.

Fej Ripli je otvoreno podelila svoje lične izazove i emotivne reakcije na odrastanje svoje dece, ističući važnost porodičnih veza i ulogu koju planira da preuzme u novoj fazi svog života. Njena iskrenost je osvojila mnoge, ističući važnost emotivne podrške i razumevanja u procesu odrastanja i formiranja porodice, dok su drugi poptuno šokirani njenim izjavama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading