OVO JE VELIKA TAJNA O ŽIVOTU NAŠE PEVAČICE: Krila je od javnosti da se sve krije u PORODICI, a ovo je kompletna istina!

Autor:

Zabava

19.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejla Ramović priznala je veliku bolnu tačku.

OVO JE VELIKA TAJNA O ŽIVOTU NAŠE PEVAČICE: Krila je od javnosti da se sve krije u PORODICI, a ovo je kompletna istina!

Foto: instagram/printscreen/dzejlaramovic

Džejla Ramović, pevačica koja je postala poznata nakon pobede u takmičenju "Zvezde Granda", često privlači pažnju javnosti svojim izgledom. Mnogi se pitaju kako održava svoju vitku liniju i zanosnu figuru, a ona ističe da je dobar deo zasluga za to pripisala svojoj genetici. Iako mnogi pretpostavljaju da redovno vežba i pridržava se striktnih dijeta, Džejla ističe da trenutno nema dovoljno vremena za redovne treninge i planiranje ishrane.

Pevačica priznaje da bi volela da počne redovno da vežba, ali trenutno joj nedostaje organizacije i vremena za to. Iako ponekad razmišlja o tome da iskoristi teretane u hotelima tokom putovanja, često se završi umorna i iscrpljena od putovanja, te joj je prioritet odmor. Ipak, ističe da bi volela da unapredi svoje fizičke sposobnosti i da se posveti treninzima u budućnosti.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Džejla Ramović na Music week-u

 

- Bolna tačka mi je što ne treniram. Volela bih da počnem, ali mi toliko vreme sada ne dozvoljava. Prvo ne znam gde živim da bih imala jednu teretanu i jednog trenera, kao i naviku i rutinu. Ali nadam se da ću nekada uskoro moći da se organuzujem po tom pitanju pa da krenem da treniram. Nekada sebi i kažem kako neki hotel ima teretanu, ali najčešće dođem sa puta premorena i gledam samo da legnem. S druge strane mi je baš žao što ne mogu da treniram i da neke finese unapredim, ali imam genetiku, hvala Bogu. Ne želim da budem sebična i da kažem da imam genetiku i to je to, jer treba i ja nešto da radim povodom toga, da sve to ostane kako treba - rekla je ona za Grand.

- Nisam ja preterano motivisana da uvek je sve super, nego imam disciplinu. Znam čime se bavim, znam kako mora i šta treba. Ne probudim se uvek ni u nekom dobrom duhu, ni u dobroj energiji, ni u fazonu „E sad jedva čekam da idem da snimam emisiju ceo dan“. U skladu sa tim se spremam, podiže se energija i sistem" - objasnila je Džejla i dodala na koji način podiže svoj sistem:

Foto: ST/Tamara Pavišić

Džejla Ramović intervju

 

- Uvek puštam muziku čim se probudim. Ja slušam sve i volim da pratim našu scenu, nove albume, to me baš ispunjava. Generalno me muzika mnogo pokreće tako da je najbolja opcija za mene muzika i onda se sistem ovako diže.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading