"NE IGRAJ SE SA ŽIVOTOM!": Ovako je prekinuto malo slavlje Ane Nikolić! Svi videli kako KRŠI ZAKON, za ovo će POPITI PRIJAVU (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.07.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica obeležila četiri meseca veze sa dečkom, a svima upalo u oči kako radi nešto nezakonito.

"NE IGRAJ SE SA ŽIVOTOM!": Ovako je prekinuto malo slavlje Ane Nikolić! Svi videli kako KRŠI ZAKON, za ovo će POPITI PRIJAVU (VIDEO)

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

Popularna pevačica Ana Nikolić navikla je da intrigira javnost, a od nedavno je na sva zvona objavila kako uživa u vezi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, zbog čega je takođe nailazila na različite komentare.

Međutim, Ana, kao i uvek, fura po svome, pa je tako dan po dan, stigla i do četiri meseca zabavljanja, a mesečicu je obeležila, između ostalog, i zanimljivim snimkom iz auta sa svojim dečkom, koji je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Naime, dok je on vozio, Nikolićeva je na suvozačevom mestu pevušila pesmu za koju su se mnogi pitali čija je, dok je jedan detalj mnogo više upadao u oči.

Sve vreme dok se u ritmu muzike uvijala u svom sedištu Ana nije bila vezana bezbednosnim pojasom, pa su je u komentarima ispod videa na društvenoj mreži neki upozoravali na to.

- Stavi pojas! Ne igraj se sa životom - stoji među komentarima.

 

 

Podsetimo, Ana je iznenadila javnost kada je priznala da je u vezi sa kompozitorom, kome je prethodno napravila skandal ispred studija u kome je u tom momentu snimala njena koleginica Olja Bajrami. Ubrzo nakon toga, uselila se u njegov stan zajedno sa ćerkom Tarom, o kojoj se, kako su oboje potvrdili, Rale brine kao o svom detetu.

Anin bivši suprug nije komentarisao njenu novu vezu, čak je jedan intervju i prekinuo upravo zbog pitanja o tome.

U međuvremenu je Nikolićeva izbacila novi album u kome ima dosta autobiografskih elemenata i napravila pravi bum. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading