NAVIJAČI U EKSTAZI! Vil Klajburn oblači CRNO-BELI dres!

Autor:

Sport

19.07.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac konačno prelomio gde nastavlja karijeru.

NAVIJAČI U EKSTAZI! Vil Klajburn oblači CRNO-BELI dres!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaški klub Partizan odlučio je da napravi velike promene u timu u odnosu na prošlu sezonu.

Crno-beli su ranije ozvaničili tri pojačanja, dok je još osam igrača potpisalo ugovore, ali se očekuje da će biti predstavljeni javnosti na promocijama. Ipak, uprkos ovim promenama, roster još uvek nije kompletiran, a jedno od najvećih želja crno-belih je bivši košarkaš Efesa Vil Klajburn.

Ipak, prema pisanju italijanskih medija, američki košarkaš je postigao dogovor sa Virtusom iz Bolonje, za koji će nastupati u narednom ciklusu.

 

 

- Deluje da postoji okvirni dogovor Klajburna i Virtusa. Još treba ‘ispeglati’ razlike između finansijske ponude i tražene sume, ali je jasno da pre eventualnog potpisivanja saradnje Klajburn mora da razreši neke korporativne probleme sa Efesom - prenosi "Korijere delo Sport".

Vil Klajburn se ističe kao jedan od najboljih krilnih košarkaša u Evropi, a njegovi prosečni statistički podaci prošle sezone u Evroligi to i potvrđuju. Sa prosečno ostvarenih 13,3 poena, 4,6 skokova, 2 asistencije i 1 ukradenom loptom po meču, Klajburn je pokazao svoj izuzetan talenat i doprinos timu.

Trener Partizana Željko Obradović želeo je po svaku cenu da vidi Amerikanca u Humskoj, međutim, Klajburn je odlučio da, istina, obuče crno-beli dres, ali nekadašnjeg evropskog prvaka iz Bolonje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading