ZVEZDA POKRENULA DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV OLAJINKE! Nigerijac hoće nazad, sa Marakane kažu NE!

Autor:

Sport

19.07.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nisu zadovoljni ponudom i zalaganjem igrača

ZVEZDA POKRENULA DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV OLAJINKE! Nigerijac hoće nazad, sa Marakane kažu NE!

Foto: Starsport

Došao je prošlog leta u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje i u paru sa Žan Filip Krasoom činio čuda po terenu u pripremnom delu, međutim, čini se da imaju istu sudbinu na Marakani. Reprezentativac Obale Slonovače je pre nekoliko dana govorio o nezadovoljstvu koje je osetio kod Bahara, a koje se nastavilo i u kasnijem periodu, ali je, za razliku od Pitera Olajinke, to prenosio i na teren. Sa druge strane, požrtvovanost kod Nigerijca nije manjkala, ali čini se da ni njegov odlazak sa Marakane neće proći lepo.

Pokazao je Olajinka koliko njegova borbenost znači timu kada god bi počinjao utakmice, ali i ulazio sa klupe. Ipak, izgleda da mu to što je na važnim utakmicama bio izostavljan iz prve postave smetalo.

Republika

Foto: Starsport

Piter Olajinka posle gola u finalu Kupa

Zatražio je u prethodnom periodu od čelnika sa Marakane, u dogovoru sa suprugom čija je to bila želja, da se vrati u klub iz kog je došao u Beograd - prašku Slaviju. Na Marakani su to prihvatili, ali samo uz dovoljno dobru ponudu iz Češke. Pojavila se juče informacija da je predsednik Slavije rekao kako je sve gotovo, međutim, prema informacijama "Mozzart sporta", to nije slučaj. Naime, Olajinka nema dozvolu da napusti klub, a na sve to pokrenut je i disciplinski postupak protiv njega zbog neprofesionalnog ponašanja i nezalaganja na treninzima.

Volele su ga delije baš zbog načina na koji se borio za ovih godinu dana i sigurno da ovakve vesti niko nije želeo da čuje. Međutim, crveno-beli nemaju nameru da svog krilnog fudbalera puste za dva miliona evra, koliko je ponuđeno iz Praga, već traže više. Kako će i koliko ovo uticati na atmosferu u timu, videćemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading