MURINJO OKRENUO PLOČU! Portugalac hoće Jovića u timu, a nekada zbog OVOGA nije ŽELEO očima da ga vidi!

Autor:

Sport

19.07.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebni zaboravio kako je "uvredio" srpskog napadača.

MURINJO OKRENUO PLOČU! Portugalac hoće Jovića u timu, a nekada zbog OVOGA nije ŽELEO očima da ga vidi!

Foto: Tanjug/AP, Starsport

Sudbina Luke Jovića oko ostanka u Milanu je i dalje pod velikim znakom pitanja!

Za napadača roso-nera interesuje se Zenit iz Sankt Peterburga, šampion ruske Premijer lige odavno želi bivšeg igrača Ajntrahta i Reala u svojim redovima, međutim, udicu je bacio i Fenerbahče iz Istanbula.

Turski velikan, kojeg je od skora preuzeo proslavljeni Žoze Murinjo, namerava da posle Dušana Tadića, angažuje i napadača srpske selekcije. Sve bi, međutim, to bilo idealno, da ako se pogleda malo u prošlost, ne dođe do činjenica kako Posebni i nekadašnji đak Zvezde nisu bili baš u sjajnim odnosima.

Foto: Tanjug/AP

Jović iz dana dok je igrao za Real i Žoze Murinjo

To se pre svega odnosi na Portugalca, koji je tokom vođenja Rome silno želeo Jovića da dovede na Olimpiko, dok je Luka branio boje madridskog Reala. Bilo je to 2021. godine, kada srpskom golgeteru nije baš sve išlo potaman na "Santjago Bernabeu". Na kraju se, ipak, najtrofejniji evropski klub dogovorio sa Fiorentinom o Jovićevom transferu na "Artemio Franki", te je Murinjo "izvisio" oko angažovanja Piksijevog "orla".

Koliko je Žoze bio ljut zbog takve odluke Madriđana, svedoči čičnjenica da je prilikom sastavljanja reprezentacije Srbije, pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, namerno izostavio Jovića iz svog albuma idealnog spiska "orlova".

Sada je portugalski trener ponovo promenio mišljenje, pa namerava Luku da dovede na Bosfor, kako bi konačno sarađivali u nekom klubu.

Osim Jovića, trofejni stručnjak izneo je pred upravu Fenera da u timu želi još jednog člana srpske selekcije, Veljka Birmančevića, te ukoliko velikan iz Istanbula uspe da realizuje pomenute transfere, Murinjo bi u igračkom kadru imao "Srbiju u malom". Jer, podsetimo, kapitenska traka "kanarinaca" je u vlasništvu Dušana Tadića, koji se nedavno oprostio od igranja za nacionalni tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading