SRBIN PRECRTAN! Za njega više NEMA mesta u timu! Ovako nešto nije ZASLUŽIO!

Autor:

Sport

19.07.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se javio i zainteresovani klub.

SRBIN PRECRTAN! Za njega više NEMA mesta u timu! Ovako nešto nije ZASLUŽIO!

Foto: www.profimedia.rs

Đorđe Petrović, mladi čuvar mreže koji je prošlu sezonu proveo u dresu Čelsija, sa nekoliko izuzetnih odbrana zaslužio je poziv u nacionalni tim Srbije i učešće na Evropskom prvenstvu.

Njegove sjajne igre oduševile su navijače plavaca, ali nedavne vesti bacaju senku na Petrovićevu budućnost u klubu sa Stamford Bridža.

Prema navodima britanskog BBC-a, Đorđe Petrović je ponuđen italijanskoj Đenovi, koja aktivno traga za novim golmanom nakon prodaje Đozepa Martineza.

Foto: Starsport

Đorđre Petrović

Međutim, problem se javlja u visini obeštećenja, što može dovesti do komplikacija u realizaciji transfera. Sa druge strane, Čelsi od srpskog golmana očekuje da bude aktivno uključen u napadačke akcije, što do sada nisu videli u Petroviću. Ipak, prepoznaju se njegove druge kvalitete, te je jasno da klub traži specifičan profil golmana.

Đorđe Petrović je stigao na Stamford Bridž prošlog leta za 16 miliona evra iz Nju Ingland Revolušna i tokom sezone branio na 31 utakmici. Njegove odbrane su bile od izuzetnog značaja za "plavce", ali pitanje je da li će se uklopiti u nove zahteve kluba.

Pre nego što je stigao u Englesku, reprezentativac Srbije branio je za Čukarički, IMT i Nju Ingland Revolušn, člana američke MLS lige.

Inače, tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, Petrović je postao otac, pošto se porodila njegova supruga Đina, te mu je bilo dozvoljeno da napusti kamp "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading