STARLETA PRENELA SINU KOŽNO OBOLJENJE: Porodična DRAMA raskrinkana, svi detalji isplivali u javnost!

Autor:

Zabava

19.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata starleta otkrila je detalj iz porodičnog doma koji je sve šokirao!

STARLETA PRENELA SINU KOŽNO OBOLJENJE: Porodična DRAMA raskrinkana, svi detalji isplivali u javnost!

Foto: Credit: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kim Kardašijan

Starleta Kim Kardašijan nedavno je otkrila javnosti da jedan od njenih sinova ima "blaži oblik vitiliga". Ona je istakla da je situacija trenutno pod kontrolom, ali da i te kako nastavlja da brine zbog zdravstvenog stanja svog deteta. Ova otvorena izjava o zdravstvenim problemima njenog sina izazvala je veliku pažnju medija i javnosti.

Kim Kardašijan je takođe podelila svoju borbu sa psorijazom, koju je nasledila od majke i prenela na svog sina. Otkrila je da je prvi put primetila simptome psorijaze u svojim tridesetim godinama i da je tada počela intenzivno da se bori sa ovim kožnim oboljenjem. Svoje iskustvo opisala je kao izazovno, ali je istakla da je važno pružiti podršku i razumevanje osobama koje se suočavaju sa sličnim zdravstvenim problemima.

- Kožno oboljenje sam nasledila od majke, pa u nekom obliku prenela na sina... On ima vitiligo, blaži oblik - ne otkrivajući da li misli da Sejnta ili Psalma u „She MD", a onda je dodala kako sva njena deca imaju i ekceme.

Foto: youtube.com/Jimmy Kimmel Live

Kim Kardašijan

 


Pored otkrića o sinovljevom vitiligou, Kim je takođe pomenula da sva njena deca imaju i ekceme. Ovo otvara pitanje genetskog nasleđa i uticaja okoline na zdravlje dece poznatih ličnosti, što je tema koja uvek privlači pažnju javnosti.

Kim Kardašijan je svojim iskrenim i otvorenim izjavama o zdravstvenim problemima svoje dece još jednom pokazala da je spremna da deli svoje privatne i intimne detalje sa javnošću, čime pruža podršku i osnažuje ljude koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

Kimina iskustva sa psorijazom, vitiligom i ekcemima mogu poslužiti kao inspiracija i podrška svima koji se bore sa sličnim zdravstvenim problemima. Njena otvorenost o ovoj temi može doprineti podizanju svesti o ovim kožnim oboljenjima i promovisanju razumevanja i empatije prema osobama koje se s njima suočavaju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading