MARJANOVIĆ UPOZNAO INDI SA JANOM: Ćerka koju mu je rodila UBIJENA PEVAČICA je izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

Autor: G. D. - M. K. V.

Zabava

19.07.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži osvanula fotografija na kojoj su Zoran i Aradinovićeva, dok je između njih devojčica čija je mama pokojna Jelena Marjanović.

MARJANOVIĆ UPOZNAO INDI SA JANOM: Ćerka koju mu je rodila UBIJENA PEVAČICA je izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Nakon što je Indira Aradinović Indi priznala da je u vezi s kompozitorom Zoranom Marjanovićem, mužem ubijene pevačice Jelene Marjanović, cela javnost je u šoku.

Međutim, pevačica nastavlja da uživa u svojoj ljubavi sa čovekom kome se sudi zbog ubistva supruge, a koliko im je veza ozbiljna govori i to što je Marjanović Indi upoznao sa ćerkom Janom, koju ima iz braka sa Jelenom.

Naime, na Instagramu je osvanula fotografija na kojoj su Zoran, Indi, a između njih njegova i Jelenina ćerka Jana, koja je izrasla u pravu lepoticu, u društvu žene koja je i napravila ovaj selfi. Aradinovićkina poznanica je obavila sliku na kojoj svi deluju srećno i zadovoljno.

 

Republika

Foto: Instagram.com

Zoran Marjanović i Indira Aradinović Indi sa njegovom i Jeleninom ćerkom Janom

Podsetimo, kružile su priče da Jelena Marjanović i Indi nisu bile u dobrim odnosima, što je za života za medije tvrdila i Zoranova pokojna majka Zorica.

Iako Indi negira da je između njih bilo nesuglasica, i dalje se mnogi sećaju momenata u kojima je bilo razloga za Jeleninu ljubomoru.

Mnoge poznate ličnosti osudile su Indirinu vezu sa Zoranom, a navodno joj je to potemetilo odnose i sa porodicom, koja se nikako ne slaže sa njenim izborom.

Inače, Marjanoviću se ponovo sudi u Višem sudu u Beogradu povodom optužbi za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine u Borči.

Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je on bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina. Apelacioni sud je 3. okrobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor i od tada se brani sa slobode.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading