MANIJAK UZNEMIRAVAO MALOLETNU ĆERKU NAŠEG GLUMCA: Slučaj hitno prijavljen policiji!

Autor:

Zabava

19.07.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damjanović pozvao roditelje da više paze na bezbednost svoje dece!

MANIJAK UZNEMIRAVAO MALOLETNU ĆERKU NAŠEG GLUMCA: Slučaj hitno prijavljen policiji!

Foto: instagram.com

Glumac Predrag Peđa Damjanović nedavno je na društvenoj mreži Instagram podelio neprijatno iskustvo svoje maloletne ćerke sa uznemiravanjem na Banovom brdu. Situacija je izazvala zabrinutost među građanima, a Peđa je odlučio da javno istakne problem kako bi upozorio druge roditelje i decu na opasnost od potencijalnih manijaka.

Republika

Foto: instagram.com

Peđa izrazio zabrinutost

Apel za veću bezbednost dece

U svom pismu, Peđa je istakao da se ovakvi slučajevi dešavaju sve češće i naglasio je potrebu za većom pažnjom nadležnih institucija i roditelja. On je apelovao na sve da razgovaraju sa decom o ovakvim situacijama i da ih podstaknu da se kreću u grupama radi veće bezbednosti.

- Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svesmi, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog dece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mesto u ustanovi, ali očigledno ga još nisu ulovili i smestili gde mu je mesto. Naime, moju ćerku koja ima 15 godina presreo je malo pre na Banovom brdu "čovek" i uhvatio je za ruku, reko da je mnogo lepa, da moraju da se upoznaju, da mora da mu da njen broj telefona, ona je u strahu i panici i raumišljala da li je pametno da odmah počene da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu da je maloletna i da je pusti, pokušao je da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je. Prijavo sam odmah policiji, oni sada patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte sa decom o tim situacijama i pričajte im stalno da idu svuda u grupi - napisao je on.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Peđe Damjanovića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading