OBOŽAVALI STE JE PRE KASANDRE, a danas je ne biste prepoznali! Evo kako čuvena "DIVLJA RUŽA" (71) izgleda nakon operacija! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je i dalje aktivna u zabavnoj industriji!

OBOŽAVALI STE JE PRE KASANDRE, a danas je ne biste prepoznali! Evo kako čuvena "DIVLJA RUŽA" (71) izgleda nakon operacija! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/Printscreen/vrocastroficial

Veronika Kastro, meksička glumica, pevačica i model, stekla je svetsku slavu ulogom u telenoveli "Divlja ruža" ("Rosa Salvaje"), koja je takođe postala veliki hit i u Srbiji i to pre serije "Kasandra". Njen prikaz naivne i siromašne Rose Garsije očarao je publiku, a serija je predstavljala prekretnicu za latinoameričke sapunice širom sveta. Uprkos bogatoj karijeri koja je počela 1966. godine i uključivala brojne druge telenovele i filmove, Veronika je najpoznatija po ulozi u "Rosi Salvaje", koja se prikazivala u Srbiji početkom devedesetih i uživala je ogromnu popularnost.

 

 

Ikona telenovele

Karijera Veronike obuhvatala je i njeno pojavljivanje u seriji "Bogati takođe plaču" ("Los Ricos También Lloran"). Glumica, koja danas ima 71 godinu, i dalje je aktivna u zabavnoj industriji. Međutim, poslednjih godina privlači pažnju meksičkih medija ne samo svojim profesionalnim poduhvatima, već i zbog brojnih estetskih zahvata koji su drastično promenili njen izgled.

 

 

Kontroverzna transformacija

Brojne kozmetičke operacije Veronike, uključujući operacije nosa i jagodica, kao i redovne injekcije botoksa, značajno su transformisale njen izgled. Uprkos prirodnom procesu starenja, zadržala je svoju prepoznatljivu frizuru iz svojih najboljih dana. Ova transformacija izazvala je široku debatu i fascinaciju, pri čemu fanovi i kritičari izražavaju različita mišljenja o njenom evoluirajućem izgledu. Na društvenim mrežama, Veronika ponekad seća na svoje ikonične uloge u telenovelama, izazivajući nostalgične reakcije svoje posvećene publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading