PEŠIĆ DOBIO LOŠE VESTI PRED PARIZ: Ovo nikako nije dobro!

Autor:

Sport

19.07.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiji neće biti lako.

PEŠIĆ DOBIO LOŠE VESTI PRED PARIZ: Ovo nikako nije dobro!

Foto: printscreen/RTS

Košarkaški reprezentativac SAD, Kevin Durent, uspešno se oporavio od povrede lista i biće spreman za početak Olimpijskih igara u Parizu. Nakon što je tokom priprema doživeo neugodnu povredu, postojala je bojazan da bi mogao propustiti početak turnira, ali novinar Šems Čaranija javlja da je Durent uspeo da se oporavi uoči poslednjih pripremnih mečeva pred put u Francusku.

Foto: Tanjug/AP

Kevin Durent

Selektor Stiv Ker moći će da računa na Durenta tokom grupne faze takmičenja, u kojoj će se američka selekcija suočiti sa Južnim Sudanom, Nemačkom, Srbijom i Portorikom. Prva utakmica SAD na turniru biće protiv Srbije, a zatim ih očekuju dueli sa Portorikom i Južnim Sudanom.

Oporavak Kevina Durenta predstavlja veliko olakšanje za američku reprezentaciju, koja će imati pun sastav za početak takmičenja. Sa Durentom u timu, SAD će imati značajno pojačanje u napadu i odbrani, što će im biti od velike važnosti u mečevima sa jakim protivnicina poput Srbije i Nemačke.

Olimpijske igre u Parizu predstavljaju veliki izazov za američku reprezentaciju, koja će se suočiti sa jakom konkurencijom u pokušaju da odbrani svoju titulu olimpijskog šampiona. Mečevi sa Srbijom, Nemačkom i ostalim protivnicima biće prilika za SAD da pokažu svoju snagu i talent u borbi za medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading