SPISAK POSTOJI! Ristovski nije jedini glumac sa kojim je Radoš Bajić u SUKOBU - ovo su kolege koje su ga RAZOČARALE!

Autor:

Zabava

19.07.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajić je doživeo razočaranje i pre dve godine, kada mu se na promociji monografije "Moj život - moja priča" nije pojavio niko od kolega sa klase.

SPISAK POSTOJI! Ristovski nije jedini glumac sa kojim je Radoš Bajić u SUKOBU - ovo su kolege koje su ga RAZOČARALE!

Foto: ATA Images

Juče se digla velika bura u domaćoj javnosti, nakon što je Radoš Bajić posvetio objavu na društvenoj mreži Instagram svom nekadašnjem prijatelju i Lazaru Ristovskom. Objavu je nazvao "Opelo za jednu mladost" i opširno je opisao koliko se razočarao u nekadašnjeg prijatelja iz studentskih dana. Više o tome klikom na link OVDE.

Bajić je doživeo razočaranje i pre dve godine, kada mu se na promociji monografije "Moj život - moja priča" nije pojavio niko od kolega sa klase. Glumac se i tada oglasio na Instagramu, gde je imenovao one koji su ga razočarali.

- I tako… 'Moj život - moja priča'… u knjizi koja je bila povod da okupim prijatelje. U svakom danu imamo važne i važnije stvari. Klasići sa kojima sam 1976. diplomirao glumu - nisu došli, ni Dik (Bogdan Diklić), ni Lazar (Ristovski), ni Savićeva (Snežana Savić), ni Ivica Klemenc, ni Ljilja Stjepanović… niko... I mnogi drugi su imali nešto preče, i ja to razumem… Hvala onima koji su došli. Život ide dalje, a knjiga koju držim u ruci ostaje da svedoči o mojim usponima i padovima, o pobedama i porazima - napisao je tada Bajić na Instagramu.

Tada su na promociji knjige govorili njegov sin Nedeljko Bajić, glumci Nela Mihailović i Nikola Rakočević, kao i scenarista i reditelj Dušan Kovačević. Pored njih, došli su i Branislav Lečić, Žika Nikolić, Olivera Kovačević, Suzana Mančić, Rastko Janković, i drugi prijatelji i rodbina.

Radoš je svojevremeno otkrio da je želeo da Diklić i Ristovski glume u njegovoj seriji "Selo gori, a baba se češlja", ali da su obojica to odbili, međutim, Lazar se kasnije predomislio.

- Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski, ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote, koju Dik nije hteo, a kada je "Selo gori" krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… što sam sa zadovoljstvom i učinio - ispričao je Radoš svojevremeno za "Kurir TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading