OVO JE PRVI DEČKO LEPE BRENE! Raskrinkao pevačicu, otkrio stvari o kojima Boba tada nije znao ništa!

Autor:

Zabava

02.09.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Krlić opisuje Brenu kao moralnu i inteligentnu ženu, koja je van estradne scene težila običnom životu.

OVO JE PRVI DEČKO LEPE BRENE! Raskrinkao pevačicu, otkrio stvari o kojima Boba tada nije znao ništa!

Foto: Republika, ATA Images

Pevačica Lepa Brena započela je svoju muzičku karijeru 1980. godine, a već pet godina kasnije postala je prepoznatljivo ime širom zemlje. U decembru 1985. godine, vest o njenoj udaji za novinara Ratka Kneževića izazvala je veliku pažnju javnosti, ali se ispostavilo da je Brena šest godina kasnije izabrala da stupi u brak sa teniskom zvezdom Slobodanom Živojinovićem.

Foto: RTV Pink

Lepa Brena

 

Pre nego što je postala nacionalna ikona, Brena je ostavila dubok trag u Zrenjaninu, gde je stekla mnogobrojne obožavaoce i vezala se za zrenjaninskog lepotana i didžeja Mirka Krlića. Njihova romansa dugo je trajala, a Krlić je otkrio da je Brena oduvek žarko želela da zasnuje porodicu, te da je ta želja proizilazila iz straha da će slava jednog dana proći, a ona ostati sama.

Foto: IM Live Production

Lepa Brena sa kolegom Zdravkom Čolićem

 

Mirko Krlić opisuje Brenu kao moralnu i inteligentnu ženu, koja je van estradne scene težila običnom životu. Iako je uživala u pevanju, Brena je bila diskretna i volela je da se povuče u svoju hotelsku sobu nakon nastupa. Krlić ističe da je Brena obožavala porodicu i decu, te da je vodila jednostavan život, uprkos svojoj estradnoj slavi.

Foto: Vladimir Lukić

Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem

 

- Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo - mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje... Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading