OTKRIVAMO! BORA ČORBA NAPISAO TESTAMENT! Evo šta je roker namenio deci, a ovako je pričao supruzi pre odlaska u bolnicu!

Autor:

Zabava

02.09.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor otkriva šta je rokeru bio prioritet.

OTKRIVAMO! BORA ČORBA NAPISAO TESTAMENT! Evo šta je roker namenio deci, a ovako je pričao supruzi pre odlaska u bolnicu!

Foto: ATA Images

Bora Đorđević, frontmen kultnog benda "Riblja čorba", i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Ljubljani, gde se bori sa teškim zdravstvenim problemima. Nažalost, Bora je intubiran i smešten na posebnom odeljenju, zbog čega su posete strogo zabranjene. Ipak, njegova supruga Dubravka ima posebno odobrenje da bude uz njega čitav dan, što je izuzetak u ovakvim situacijama.

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

 

Kako Republika saznaje, roker je napistao testament još kada je primetio da mu se zdravstveno stanje ozbiljno pogoršalo, a sa suprugom je pre odlaska u bolnicu o tome i pričao. Naime, u testamentu je maltene Bora sve ostavio naslednicima, za koje je beskrajno vezan.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

 

- Bora je napisao testament još kad je na regularnim pregledima saznao da mu je poprilično narušeno zdravlje. On je već unapred znao kome šta ostavlja, a naravno da se najviše pominju njegova sadašnja supruga i deca. Njima će naravno Bora ostaviti sve što ima, iako oni odavno žive svojim životima i odavno su se obezbedili. Supruzi je pričao: "Oni od mene imaju sve, a ti znaš šta ti je činiti dalje ako dođe do nekih iznenadnih situacija", tako je pričao, ali ništa više od toga - priča izvor i dodaje:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock

Bora Đorđević

 

- O tome sada naravno niko ne razmišlja, jer je svima samo jedna stvar na pameti, a to je da Bora iz ove bitke izađe kao pobednik.

Podsetimo, sa rokerom je sve vreme njegova supruga, koja jedina ima pristup takav da duže bude na intenzivnoj nezi kako bi bila sa njim. Njoj je to dozvoljeno od strane doktora, ali sa posebnim pravilima, kako se Čorba ne bi uznemiravao i eventualno doveo u bilo kakav rizik da mu se stanje pogorša. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading