NA KONCERTU SAOPŠTILA DA JE KARIJERI DOŠAO (PRIVREMENI) KRAJ: Ivana Španović uživala u Minhenu, A ONDA ŠOK

Autor:

Sport

02.09.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetine hiljade ljudi svedočilo neočekivanoj odluci.

NA KONCERTU SAOPŠTILA DA JE KARIJERI DOŠAO (PRIVREMENI) KRAJ: Ivana Španović uživala u Minhenu, A ONDA ŠOK

Foto: facebook.com/biljana.danicic.56

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović neslavno je završila Olimpijske igre u Parizu gde se zbog povrede pete nije plasirala čak ni u finale u disciplini skok udalj. Najavila je lepa Zrenjaninka da bi njenoj karijeri uskoro mogao da dođe kraj uz reči da ako negde treba da se oprosti onda bi volela da to bude u Parizu.

Sva sreća pa Ivana nije "odsvirala" kraj, već je rešila da se potpuno oporavi od povrde i da napuni baterije. To je, između ostalog, radila i na koncertu poznate pevačice Adel u Minhenu sa svojom kumom i prijateljicom. Međutim, Španovićeva je uživo, kao i desetine hiljade ljudi, prisustvovala neočekivanoj odluci pevačice da ona, navodno privremeno, završi karijeru.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Donela odluku: Adel u Minhenu

Adel je objavila da će da se udalji od muzike, ali nije naglasila i to koliko će ta pauza trajati, samo je rekla "dugo".

- Imam 10 nastupa, ali posle toga vas neću videti dugo i čuvaću vas u srcu - rekla je ona na kraju koncerta, piše Miror.

Ovakav rasplet dao se naslutiti. Planetarno popularna pevačice, koja se nedavno verila za Riča Pola, održaće najavljene koncerte u Cezar palati, u Las Vegasu, ali nakon toga nema planove koji se tiču muzike.

- Želim veliki odmor posle ovoga i mislim da želim da se bavim drugim kreativnim stvarima. Samo na kratko - rekla je Adel u intervjuu nemačkom javnom servisu ZDF u julu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading