MENADŽER GOGE SEKULIĆ OTKRIO ŠTA SE DOGODILO NEPOSREDNO PRE STRAVIČNE NEZGODE! Sačekala ga je iznemirujuća informacija!

Autor:

Zabava

02.09.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pevačicin menadžer, na sve načine pokušava da dođe do Goge.

MENADŽER GOGE SEKULIĆ OTKRIO ŠTA SE DOGODILO NEPOSREDNO PRE STRAVIČNE NEZGODE! Sačekala ga je iznemirujuća informacija!

Foto: ATAImages

Pevačica Goga Sekulić danas je doživela saobraćajnu nezgodu na beogradskoj opštini Zvezdara. Nesreća se dogodila oko 9.30 jutros, kada je Goga kao pešak prelazila raskrsnicu ulica Pop Stojanove i Žičke i tom prilikom je udario automobil. Hitno je prevezena u Urgentni centar, gde je zadržana na pregledima, ali prema informacijama medija, nije u životnoj opasnosti.

Nakon saobraćajne nezgode, javnost je saznala da se oglasio Gogin menadžer Nenad Šipka.

- Sad sam saznao šta se desilo. Spavao sam, noćas sam bio sa Gogom, nastupala je, pa smo se kasno vratili s puta, verujte, pokušavam da je dobijem i saznam više informacija - rekao je Šipka za Kurir.

Republika

Foto: ATAImages

Goga Sekulić

 

Goga Sekulić, koja je poznata po svojim nastupima i muzičkim hitovima, trenutno se oporavlja u Urgentnom centru, a javnost sa nestrpljenjem očekuje njeno dalje izveštavanje o zdravstvenom stanju. Ova nezgoda još jednom ističe važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa kako bi se izbegle ovakve neprijatne situacije.

- Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom - govori očevidac za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading