VOZAČ KOJI JE UDARIO GOGU SEKULIĆ PRIZNAO SVU KRIVICU! Do detalja opisao kako je povredio pevačicu!

Autor:

Zabava

02.09.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić hitno prevezena u Urgentni, evo šta kaže njena sestra!

VOZAČ KOJI JE UDARIO GOGU SEKULIĆ PRIZNAO SVU KRIVICU! Do detalja opisao kako je povredio pevačicu!

Foto: eStock

Poznata pevačica Goga Sekulić jutros je doživela nezgodu na pešačkom prelazu kada je na nju naleteo automobil marke "folksvagen kedi". Vozač M. D. (41) je pod većom brzinom udario Gogu dok je ona uredno čekala da pređe ulicu, što je rezultiralo njenim prevozom u Urgentni centar.

Gogina sestra Aleksandra je potvrdila da je pevačica svesna i bez krvarenja, te da se trenutno vrše kontrola i pretrage celog tela kako bi se utvrdilo da li su prisutni eventualni prelomi. Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla Gogu u Urgentni centar gde se sada prate njeni medicinski nalazi.

Aleksandra Sekulić je istakla da je Goga čekala da pređe ulicu, te da je vozač koji je razvozio roštilj niotkuda naleteo na nju pod većom brzinom. Zanimljivo je da postoji dosta svedoka koji su bili prisutni u trenutku nezgode, a vozač je priznao krivicu za incident.

Republika

Foto: ATAImages

Goga Sekulić

 

- Dobro je Goga, trenutno je u Urgentnom i radi se kontrola i pretrage celog tela. Svesna je i bez krvarenja. Sada se rade snimanja da se utvrdi da li možda ima negde prelome.

Na pitanje kako je došlo do nezgode, Aleksandra kaže:

- Goga je uredno čekala da pređe ulicu, a vozač koji razvozi roštilj je pod većom brzinom niotkuda naleteo kad je ona bila na pešačkom i udario ju je. Ima dosta svedoka, a i on je priznao krivicu - navela je Gogina sestra za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading