GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL, HITNO PREVEZENA U URGENTNI CENTAR! Porodica čeka vesti!

Autor:

Zabava

02.09.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gogu Sekulić je udario automobil na Zvezdari.

GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL, HITNO PREVEZENA U URGENTNI CENTAR! Porodica čeka vesti!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Pevačica Goga Sekulić doživela je saobraćajnu nesreću danas na beogradskoj opštini Zvezdara, kada ju je udario automobil. Nesreća se dogodila oko 9.30 h na raskrsnici ulica Pop Stojanove i Žičke, gde je Goga bila pešak na pešačkom prelazu, prenosi Informer.

Svedoci su izjavili da je Goga Sekulić bila svesna i komunikativna nakon nesreće, ali je ipak hitno prevezena u Urgentni centar radi daljih medicinskih pregleda i procene povreda.

Nakon saobraćajne nezgode u kojoj je pevačica Goga Sekulić povređena, javnost je iskazala veliku zabrinutost i brigu za njeno zdravstveno stanje. Mnogi fanovi su putem društvenih mreža izrazili svoju podršku i želju za brzim oporavkom popularne folk pevačice.

Pored toga, javne ličnosti iz sveta muzike i zabave takođe su se oglasile sa rečima podrške i ohrabrenja za Gogu Sekulić, čiji su hitovi obeležili domaću estradu.

Republika

Foto: Dejan Milićević

Goga Sekulić

 

Podsećamo, pevačica Goga Sekulić privukla je nedavno mnogo pažnje javnosti svojim hit singlom "Gusle Đedove", da bi onda letnju sezonu počela vatrenim nastupima u klubovima širom Srbije i regiona. Oni koji su bili prisutni, tvrde da je Goga priređivala pravi spektakl.

Pevačica je sada objavila i novi studijski album, na kojem se nalazi pesma "Gusle Đedove", ali i novi singl "Psihologija", po kojem je nazvala i sam album.

"Srećna sam što sam nakon toliko godina izdala svoj deveti album za City Records. Dosta je pesama i autora bilo u igri, ali sam odlučila da bude šest novih i šest singlova izdatih prethodnih godina jer su planovi bili drugačiji. Među autorima je bila i moja draga Marina Tucaković. Zato sam odlučila da budu dva singla koje je ona radila sa Damirom Handanovićem i Aleksandrom Kobcem. Uglavnom moji stalni saradnici Braja, Kobac, Dražen i još neki mladi ljudi kojima sam dala šansu", rekla je Goga Sekuli povodom objavljivanja albuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading