NAŠA PEVAČICA OBJAVILA SNIMAK IZ OPERACIONE SALE: Lekari joj poručili da NEĆE PREŽIVETI, a onda se desilo ČUDO! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tina Ivanović šokirala sve pratioce.

NAŠA PEVAČICA OBJAVILA SNIMAK IZ OPERACIONE SALE: Lekari joj poručili da NEĆE PREŽIVETI, a onda se desilo ČUDO! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznata pevačica Tina Ivanović već godinama osvaja srca publike svojim hitovima i energičnim nastupima. Međutim, poslednja objava na njenom Instagram profilu izazvala je pravu pometnju među njenim fanovima. Naime, pevačica je podelila snimak iz operacione sale, a u pozadini se čuje njen veliki hit "Zaljubljena". Ova neobična kombinacija ostavila je mnoge u čudu, ali i oduševila fanove širom regiona.

Tina Ivanović je poznata po mnogobrojnim hitovima koji su obeležili njenu karijeru. Od pesama poput "Bunda od nerca" do "Bambus", ona je ostavila neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni. Njeni hitovi su omiljeni među ljubiteljima folk muzike, a Tina je svojom pojavom i harizmom osvojila srca brojnih obožavalaca.


Snimak iz operacione sale na kojem se čuje Tina Ivanović kako peva svoj hit "Zaljubljena" definitivno je izazvao interesovanje javnosti. Mnogi su se zapitali kako je došlo do ovakve situacije, dok su drugi izrazili divljenje pevačici zbog njenog pozitivnog duha čak i u trenucima koji bi za mnoge bili stresni.

Nakon što je objavila ovaj snimak, Tina Ivanović je naišla na brojne reakcije svojih fanova. Mnogi su izrazili divljenje pevačici zbog njene pozitivne energije i humora čak i u situacijama koje bi za mnoge bile teške. Njeni fanovi su se takođe prisetili i drugih hitova koje je Tina snimila tokom svoje karijere, ističući koliko su joj pesme značile u njihovim životima.

Foto: Republika.rs

Tina Ivanović

 

Tina je pre nekoliko godina u šoku dočekala izveštaj lekara, koji je dijagnostikovao da se opaka bolest velikom brzinom širi kroz organizam. Doktori su joj između redova rekli da postoji opasnost po njen život.

- U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlezde ispod grudi i pazuha. Lekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede - ovako je svoju životnu priču za Stori počela Tina.

- Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga belo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede - ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše - priča pevačica i kaže da joj se tada svet srušio.

Najveća podrška bio joj je upravo Zvezdan, a dobre vesti su dočekali zajedno.

- Posle prve operacije i biopsije, ispostavilo se da oboljenje nije maligno. Bilo mi je lakše, rodila se nada. U početnoj je fazi i nije se raširilo, a na vreme je otkriveno. Plakali smo od sreće na dobre vesti. Zvezdan mi je opisao trenutak kad je doktor izašao iz operacione sale i pokazao mu podignute palčeve - govori Tina i savetuje ženama da redovno idu kod doktora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading