POVREĐENA GOGA SEKULIĆ, USLEDILA HITNA INTERVENCIJA LEKARA! Policija momentalno izašla na lice mesta!

Autor:

Zabava

02.09.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica udarena na pešačkom prelazu u užasnoj saobraćajnoj nezgodi.

POVREĐENA GOGA SEKULIĆ, USLEDILA HITNA INTERVENCIJA LEKARA! Policija momentalno izašla na lice mesta!

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić

Pevačica Goga Sekulić doživela je saobraćajnu nesreću danas na beogradskoj opštini Zvezdara, kada ju je udario automobil. Nesreća se dogodila oko 9.30 h na raskrsnici ulica Pop Stojanove i Žičke, gde je Goga bila pešak na pešačkom prelazu, prenosi Informer.

Incident se dogodio na pešačkom prelazu, čime se skreće pažnja na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i opreza prilikom prelaska ulice. Pevačica Goga Sekulić bila je žrtva neopreznog vozača, koji je izazvao saobraćajnu nezgodu na mestu gde bi pešacima trebalo da bude omogućena bezbedna tranzicija preko puta.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

 

 

Kako saznajemo, Goga je bila u svesnom stanju, ali zbog procene povreda, hitno je prevezena u Urgentni centar. Trenutno lekari vode računa o njoj, dok porodica i prijatelji čekaju vesti. Pevačica je zadobila povrede prilikom udarca automobila, a koliko je stvar ozbiljna, čeka se zvanična potvrda lekara.

Nakon saobraćajne nezgode u kojoj je pevačica Goga Sekulić povređena, javnost je iskazala veliku zabrinutost i brigu za njeno zdravstveno stanje. Mnogi fanovi su putem društvenih mreža izrazili svoju podršku i želju za brzim oporavkom popularne folk pevačice.

Policija je odmah stigla na lice mesta i započela sa uviđajem kako bi utvrdila sve okolnosti ovog nezgode. Nakon završenog uviđaja, sledi dalja procedura u cilju utvrđivanja odgovornosti i preduzimanja neophodnih koraka kako bi se slični incidenti sprečili u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading