OTKRIVAMO DA LI JE VOZAČ KOJI JE UDARIO GOGU SEKULIĆ BIO POD DEJSTVOM ALKOHOLA! Pevačica jaukala od bolova!

Autor:

Zabava

02.09.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić je bila oborena na pešačkom prelazu, a policija je odmah izašla na lice mesta.

OTKRIVAMO DA LI JE VOZAČ KOJI JE UDARIO GOGU SEKULIĆ BIO POD DEJSTVOM ALKOHOLA! Pevačica jaukala od bolova!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jutros se dogodila nezgoda na pešačkom prelazu na uglu ulica Žičke i Pop Stojanove na Zvezdari, kada je automobil marke "folksvagen kedi" naleteo na popularnu pevačicu Gogu Sekulić. U trenutku nesreće, Goga je bila prebačena u Urgentni centar kolima Hitne pomoći. Na lice mesta stigla je i policija, koja je obavila uviđaj.

Kako saznajemo, vozač nije bio pod dejstvom alkohola. Čeka se zvanična informacija lekara o povredama, koje je Goga zadobila prilikom udarca, a trenutno se nalazi u Urgentnom centru.

Očekuje se da će Goga Sekulić dati izjavu povodom ovog događaja nakon što se u potpunosti oporavi od lakših povreda nastalih usled saobraćajne nezgode.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić

 

Nakon saobraćajne nezgode u kojoj je pevačica Goga Sekulić povređena, javnost je iskazala veliku zabrinutost i brigu za njeno zdravstveno stanje. Mnogi fanovi su putem društvenih mreža izrazili svoju podršku i želju za brzim oporavkom popularne folk pevačice.

Policija je odmah stigla na lice mesta i započela sa uviđajem kako bi utvrdila sve okolnosti ovog nezgode. Nakon završenog uviđaja, sledi dalja procedura u cilju utvrđivanja odgovornosti i preduzimanja neophodnih koraka kako bi se slični incidenti sprečili u budućnosti.

- Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom - govori očevidac za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading