BORA ČORBA JE ŽENI OVO TRAŽIO PRE ODLASKA U BOLNICU! Roker maštao o jednoj stvari, ali ga je bolest brzo oslabila!

Autor:

Zabava

02.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je zbog jedne stvari moralo da bude odloženo...

BORA ČORBA JE ŽENI OVO TRAŽIO PRE ODLASKA U BOLNICU! Roker maštao o jednoj stvari, ali ga je bolest brzo oslabila!

Foto: Facebook.com pritnscreen

Bora Đorđević, frontmen kultnog benda "Riblja čorba", i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Ljubljani, gde se bori sa teškim zdravstvenim problemima. Nažalost, Bora je intubiran i smešten na posebnom odeljenju, zbog čega su posete strogo zabranjene. Ipak, njegova supruga Dubravka ima posebno odobrenje da bude uz njega čitav dan, što je izuzetak u ovakvim situacijama.

Foto: Facebook.com pritnscreen

Bora Đorđević

 

Kako smo uspeli da saznamo, Čorba je supruzi tražio da otputuju na planinu pre nego što ga je bolest zadesila i poprilično oslabila, ali su put tada zbog njenih obaveza morali da odlože. 

- Bora je pričao sa suprugom da odu na planinu. Oni su imali svoje rituale u vidu putovanja, a jedno mesto u Sloveniji nedaleko od grada u kom žive je posebno voleo. Kad su počeli da planiraju put, njemu se zdravstveno stanje pogoršalo, pa je sve pomereno, jer je Bora hitno morao da bude primljen u bolnicu - otkrio nam je upućen izvor.

Foto: ATAImages

Bora Đorđević

 

Inače, Iako su posete strogo zabranjene zbog Borevog stanja, njegova supruga Dubravka ima privilegiju da mu prilazi u bilo koje vreme i da ostane uz njega koliko god želi. Pored nje, još jedna osoba može da ga poseti dnevno, ali samo na sat vremena, u vreme predviđeno za posete, piše Telegraf.

Foto: Shutterstock, ATA images

Bora Đorđević

 

Javna podrška i briga za Boru Đorđevića od strane kolega i prijatelja je veoma izražena. Đorđe David, dugogodišnji saradnik Bore, istakao je da će Bora zauvek biti prisutan kroz svoje delo i uticaj koji je imao kao umetnik i muzičar. Davida je duboko potreslo Borevo zdravstveno stanje, ističući da je Bora bio jedan od njegovih mentora i osoba od koje je dobijao podršku i kritike. Takođe, otkrio je i zanimljiv detalj o njihovoj saradnji, naglašavajući da je jedini doživeo da bude prateći vokal "Ribljoj čorbi", ali i da mu "Riblja čorba" bude prateći vokal.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading