ČUVENA GLUMICA NAĐENA MRTVA U STANU! Porodica i prijatelji van sebe! Opraštaju se na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

02.09.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeno otkriće dogodilo se kada ju je režiser Metin Erksan video dok je šetao istanbulskim naseljem Bejogluom i ponudio joj ulogu u filmu.

ČUVENA GLUMICA NAĐENA MRTVA U STANU! Porodica i prijatelji van sebe! Opraštaju se na društvenim mrežama!

Foto: Pixabay

Sveća

Nedavno je svet filma zavijen u crno zbog tragičnog gubitka legendarnog lica turske kinematografije, Ahu Tugbe. Njena smrt je potresla mnoge širom sveta, a uzrok još uvek nije potpuno jasan.
 

Foto: youtube/printscreen/KanalD

Ahu Tugba

 

Ahu Tugba je rođena kao jedinica u imućnoj porodici u Istanbulu. Nakon školovanja u Istanbulu, studirala je engleski jezik na Univerzitetu Konkordija u Kanadi, ali je studije prekinula kako bi se posvetila filmskoj karijeri.

Foto: youtube/printscreen

Ahu Tugba

 

Njeno otkriće dogodilo se kada ju je režiser Metin Erksan video dok je šetao istanbulskim naseljem Bejogluom i ponudio joj ulogu u filmu, čime je započela njena uspešna filmska karijera. Tokom kasnih 1970-ih i 1980-ih, Tugba je postala jedno od najpoznatijih lica turske kinematografije, a njen status se*s simbola bio je neupitan. Igrala je uz velikane turskog filma poput Džunejta Arkina, Tarika Akana, Kadira Inanira, Nuri Alča, Kemala Sunala i druge. Osim filmske karijere, Tugba je 1987. godine izdala i muzički album.

 

Vest o Tugbinom preuranjenom odlasku saopštio je Hakan Solaker, glavni urednik časopisa "Bonne Vie", putem društvenih mreža, navodeći da je informaciju dobio od bliske prijateljice glumice. Tugbina ćerka Anđelik zatekla je mrtvu majku u njihovom domu i odmah obavestila policiju. Smrt je nastupila između osam i osam i po sati ujutru po turskom vremenu, a uzrok još uvek nije poznat.

Na društvenim mrežama mnogi su se opraštali od slavne glumice, a ova vest im je vrlo teško pala. 
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading