NADA TOPČAGIĆ URNISALA LEPU BRENU! Komentarisala joj lice, a evo da li i sama ide na estetske intervencije! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.08.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Negujem se pomoću nekih tretmana koji su bezopasni, tako da ne bih iskreno išla dalje od toga - počela je Nada.

NADA TOPČAGIĆ URNISALA LEPU BRENU! Komentarisala joj lice, a evo da li i sama ide na estetske intervencije! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, RTV Pink

Pevačica Nada Topčagić kaže da je njena koleginica Lepa Brena skroz spržila lice raznim estetskim intervencijama, pa za sebe tvrdi da ne voli da ide pod nož. Ona je objasnila kako se neguje i da li ide redovno kod kozmetičara, pa je bez dlake na jeziku pričala i o drugim koleginicama koje preteruju sa zatezanjem lica.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nada Topčagić

 

- Lepa Brena je skroz spržila lice, pričala sam prvo da treba da se ispeglam i budem i ja skroz bez bora, ali sam shvatila da ja to stvarno ne želim. Negujem se pomoću nekih tretmana koji su bezopasni, tako da ne bih iskreno išla dalje od toga - počela je Nada kroz smeh, pa je nastavila da priča o svom stilu oblačenja:

Foto: ATA Images

Nada Topčagić

 

Imam ljude koji mi pomažu oko stajlinga, ne radim sve sama. To meni stoji, da bilo ko drugi stavi, izgledao bi kao budala. Treba to izneti. Kada stavim kape, to izgleda mladalački, Bog mi je to podario, majka mi je bila lepa i bez bora, ima tu i genetike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Imam toliko kačketa i šešira, kada biste ušli kod mene u stan, ne biste imali gde da sednete.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Lepa Brena

 

Nada je potom komentarisala i to čija pesma je veći hit njena "Jutro je", ili pesma koleginice Vere Matović, "Miki Milane", pa je bila oštra na jeziku.

- Ma kakva njena pesma, znam da se peva i to sve, ali moja je razbila u Italiji. Znate već svi koliko se i gde sve orilo moje "jutro"! Pa to ne treba da ponavljam, kao i koji su sportisti to sve pevali. Nema šta, to je stvarno pesma za sva vremena - rekla je pevačica, pa je dodala da i danas ima tremu pred nastupe: 

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

 

- Naravno da imam tremu, kako da ne. Mislim da je imamo svi pred velike koncerte, ali to je ona više pozitivna adrenalinska trema, ne ona loša. Svaki profesionalac ima malo treme, to je odgovornost i uvek razmišljate kako će šta da ispadne. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading