ŠTA SE NJEMU DESILO?! Danijel Krejg ZAPREPASTIO izgledom u Veneciji, glumac promenio lični opis!

Autor:

Zabava

02.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Džejms Bond je postao nov čovek.

ŠTA SE NJEMU DESILO?! Danijel Krejg ZAPREPASTIO izgledom u Veneciji, glumac promenio lični opis!

Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Danijel Krejg, koji je svojevremeno igrao Džejmsa Bonda u popularnoj franšizi o agentu 007, ppojavio se na filmskom festivalu u Veneciji i zaprepastio sve prisutne svojim novim izgledom. Tačnije, malo je ko je zaista bio u potpunosti siguran da pred njim stoji Danijel Krejg budući da je glumac promenio lični opis.

Glumac Danijel Krejg stigao je na Venecijanski filmski festival, u pratnji svoje supruge, glumice Rejčel Vajs, a fotografije koje su obišle svet zbunile su obožavaoce popularnog glumca.

Foto: Credit: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

"Šta se desilo Danijelu Krejgu?", "Ne mogu da prepoznam Krejga", "Danijel Krejg liči na Frenka Galagera u Viliju Vonki", neki su od komentara na društvenoj mreži Iks.

Par je stigao na Mostru uoči svetske premijere Krejgovog dugoočekivanog filma "Kvir", koja će biti održana sutra, 3. septembra. Ovaj film je verovatno jedan od najšokantnijih naslova ovogodišnjeg festivala, s obzirom na to da ćemo čuvenog Bonda gledati u ulozi starijeg gej muškarca koji se upušta u strastvenu ljubavnu vezu sa mnogo mlađim čovekom od sebe. Mladog ljubavnika Danijela Krejga igra američki glumac Dru Starki. 

Republika

Foto: Credit: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Film je u takmičarskoj selekciji, a režiju potpisuje Luka Gvadanjino. 

Inače, Krejg je svojevremeno iznenadio publiku izjavom da redovno izlazi u gej barove. 

Dugo posećujem gej barove. Jedan od razloga je što nema toliko tuča u gej barovima kao u drugim barovima - rekao je Krejg, objašnjavajući da je kao mladić počeo da odlazi u te barove kako ne bi prisustvovao tučama koje je zatekao u barovima u koje posećuju heteroseksualci - rekao je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading