"SA NAJVEĆOM SREĆOM, PAŽNJOM I LJUBAVLJU!" Vučić: Nastavićemo da pomažemo Srpsku koliko god možemo

Autor:

Vesti

02.09.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaže da je pesma koja je izvedena pre njegovog obraćanja "Moja Srbija - zahvalna Srpska", autora Miroslava Janjanina, nešto najlepše što je čuo

"SA NAJVEĆOM SREĆOM, PAŽNJOM I LJUBAVLJU!" Vučić: Nastavićemo da pomažemo Srpsku koliko god možemo

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, na svečanom otvaranju novoizgrađenog Doma zdravlja "Srbija" u Stanarima, u blizini Doboja, da će Srbija nastaviti da pomaže Republiku Srpsku koliko god može.

Istakao je da je za njega ogromna čast i da je presrećan što je na otvaranju tog Doma zdravlja u koji je Srbija uložila oko 1,8 miliona evra.

- Ima mnogo objekata na teritoriji Republike Srpske u koje je Srbija ulagala novac. Nastavićemo to da činimo, sa najvećom srećom, pažnjom i ljubavlju i nastavićemo koliko god možemo da pomažemo, jer mi ne možemo da opišemo koliko vi nama pomažete opstankom na svojim ognjištima i ljubavlju koju pokazujete prema Srbiji - istakao je Vučić.

Kaže da je pesma koja je izvedena pre njegovog obraćanja "Moja Srbija - zahvalna Srpska", autora Miroslava Janjanina, nešto najlepše što je čuo.

- Otac mi je s ove strane Drine, dakle zapadno od Drine, iz sela Čipuljić kod Bugojna. I sećam se i kad sam bio mali bio, pošto je to srpsko selo, uvek se pričalo o Srbiji. Neko je izvozio balvane debla, neko je izvozio svinje za Srbiju. Ali svaki put, bez obzira što je Srbija u tom trenutku čak bila i manje razvijena, oni su ulazili sa posebnom emocijom, vraćali se i uvek govorili deset puta lepše od onoga što su mogli da vide u našoj Srbiji - rekao je Vučić.

Kaže da tada nije mogao da razume odakle tolika ljubav prema Srbiji. Vučić je rekao da mu je jedan čovek ranije rekao:

- Vi nikada u Srbiji nećete moći da razumete koliko vas mi volimo. Koliko vas mi ljudi sa ove strane Drine volimo. Šta je nama Srbija i koliko nama Srbija znači.

Vučić je zato poručio građanina Republike Srpske da ne samo da imaju predsednika Srbije koji jednako voli Srbiju kao i Srpsku, već imaju i narod u Srbiji koji voli Republiku Srpsku.

- Imate narod u Srbiji koji voli Republiku Srpsku svim srcem jednako onoliko koliko vi volite Srbiju. I to je nešto što smo uradili u prethodnim godinama - naglasio je Vučić.

Na skupu je rečeno da je Srbija poklonila Republici Srpskoj više od 100 miliona evra kroz razne projekte Republici Srpskoj. Na Domu zdravlja istaknuta je i tabla sa rečima zahvalnosti građana Stanara:

- Predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću, jer je ovaj Dom zdravlja izgrađen njegovim pregalaštvom. Zahvalni narod Stanara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading