OVAKO SE BRENIN SIN OPORAVLJA NAKON SENIDINOG KONCERTA: Otkriveno šta se dešava u porodičnom domu Viktora Živojinovića!

Autor:

Zabava

31.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta je Viktor Živojinović radio nakon koncerta Senide!

OVAKO SE BRENIN SIN OPORAVLJA NAKON SENIDINOG KONCERTA: Otkriveno šta se dešava u porodičnom domu Viktora Živojinovića!

Foto: Republika.rs

Slovenačka trep zvezda Senidah nastupila je sinoć na solističkom koncertu u Beogradu, a među posetiocima se istakla i Lepa Brena u društvu svog sina Viktora i snajke, voditeljke Sofije. Brena je čak nazdravila Senidi čašom šampanjca, upotpunjujući svoje prisustvo na koncertu.


Nakon sinoćnjeg koncerta, Viktor Živojinović se oglasio na Instagramu objavom fotografije hrane koju je konzumirao, naglašavajući brigu o ishrani. Ovo nije prvi put da Viktor privlači pažnju javnosti svojim zdravim životnim stilom, s obzirom da je uspeo da skine neverovatnih 36 kilograma uz pomoć treninga i izbalansirane ishrane.
Republika

Foto: Instagram.com

Viktor Živojinović

 


Lepa Brena nije krila svoju patnju zbog Viktorove gojaznosti, ističući da je prolazila kroz stresan period i strahovala da bi zbog viška kilograma mogao da oboli. Pevačica je priznala da je bila emotivno pogođena situacijom, ali je sada, nakon Viktorove impresivne transformacije, sigurno više nego zadovoljna rezultatima.

Ovaj događaj je privukao pažnju javnosti, ističući važnost zdravog načina života i podrške porodice u procesu transformacije.

Senida je nakon koncerta otkrila:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Senidah koncert na Tašmajdanu

 

- Prvo su izašle suzice. Mislila sam da će biti tako svaku pesmu, ali nije. Malo sam se drmnula i rekla sam sebi: "Ajde, zabavljaj se". I zabavila sam se! Bilo mi je jako lepo. Toliko ljudi dođe samo zbog tebe, čuješ da pevaju svi u jedan glas, pogledam u nebo i pitam se: "Da li je ovo moguće"... Zahvalna sam svakom od njih. Ispalo je bolje nego što sam zamišljala - rekla je ona za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading