ZRENJANIN NA UDARU JAKON NEVREMENA! Oluja odnela krov, pucali jaki gromovi, voda potopila raskrsnice...

Autor:

Vesti

22.07.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom poslepodneva mnogi predeli Banata našli su se na udaru lokalnih pljuskova sa grmljavinom, ali i grmljavinskih oluja i nepogoda.

ZRENJANIN NA UDARU JAKON NEVREMENA! Oluja odnela krov, pucali jaki gromovi, voda potopila raskrsnice...

Foto: printskrin/instagram/192_rs

U Zrenjaninu su tokom popodneva dva puta udarili jaki vetrovi i kiša, što je otežalo saobraćaj zbog vode koja se zadržala na kolovozu.

Prva oluja je donela obilne pljuskove u širem centru grada, a na mestima poput autobuske stanice i kod OŠ "Đura Jakšić" voda je potopila raskrsnice, stvarajući probleme za putnička vozila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Oko 17 časova jači grmljavinski sistem je pogodio Zrenjanin i okolinu, sa olujnim vetrom koji je odneo krov sa jednog objekta i lomio grane koje su oštetile električne vodove. Drugo nevreme je bilo praćeno vrlo obilnim pljuskovima, uz pojedine potopljene ulice i jake gromove.

Pred kraj dana, situacija se stabilizovala, pa je pred Zrenjaninom bilo mirno veče. Tokom poslepodneva, mnogi predeli Banata su bili pogođeni lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, kao i grmljavinskim olujama i nepogodama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading