"NISAM SE OVAKO ZABAVLJAO OD PROVODA U LAFAJETU" Ričard Grenel o beogradskom noćnom životu (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.07.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grenel je izrazio oduševljenje Srbima kada je rekao da je to jedan od njegovih omiljenih događaja.

"NISAM SE OVAKO ZABAVLJAO OD PROVODA U LAFAJETU" Ričard Grenel o beogradskom noćnom životu (VIDEO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ričard Grenel

Organizacija "Srbi za Trampa", koju čine Amerikanci srpskog porekla iz Milvokija i okoline, organizovali su skup podrške "Srbi za Trampa 2024”. Među govornicima je bio ovdašnjoj javnosti dobro poznat Ričard Grenel, izaslanika Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine tokom Trampovog predsednikovanja.

Tom prilikom se Grenel podsetio provoda u Beogradu, tom prilikom je bio u provodu u poznatom beogradskom klubu "Lafajet".

Grenel je izrazio oduševljenje Srbima kada je rekao da je to jedan od njegovih omiljenih događaja.

- Nisam se ovako zabavljao sa Srbima otkako sam bio u Beogradu sa Sinišom Malim u restoranu Lafajet, što je jedan od mojih omiljenih događaja. Moj prijatelj Met Gejts je ovde Kongresmen sa Floride. Čim sam mu rekao da dolazim na ovaj događaj, on je rekao: "I ja dolazim jer Srbi totalno vladaju srednjim zapadom i Floridom - rekao je tada Ričard Grenel

 

Grenel je ovom prilikom rekao da će Trampova administracija, ukoliko bude opet na vlasti, od regiona Zapadnog Balkana napraviti prioritet u svojoj politici, i obećao da će "svi koji žive na Balkanu moći da se uvere u napredak celog regiona" ukoliko Donald Tramp ponovo postane predsednik SAD.

Kako je rekao, Amerika ima obavezu da "nastavi da vuče napred Srbiju" i da želi Zapadni Balkan koji sarađuje posle užasnih konflikata.

- Priznajem, ja ne znam patnju kroz koju su mnoge vaše porodice prošle i često deluje da su Amerikanci bezosećajni sa svojim porukama "nastavite napred", "prebrodite to", ali kada pričamo o pokretanju napred to je zato što volimo region, ne zato što smo bezosećajni - kazao je Grenel u Milvokiju, gde je bilo prisutno i nekoliko stotina Srba.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading