PROVERA KROVOVA PRED VUČIĆEV DOLAZAK: Bezbednost u Fijatu na najvišem nivou, NI MUVA NE MOŽE DA PROLETI (FOTO)

Autor:

Vesti

22.07.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je stigao u Kragujevac

PROVERA KROVOVA PRED VUČIĆEV DOLAZAK: Bezbednost u Fijatu na najvišem nivou, NI MUVA NE MOŽE DA PROLETI (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, M.K./ATAImages

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanosti povodom inauguracije novih proizvodnih linija za buduću proizvodnju električnih vozila u modernizovanoj fabrici "Stellantis".

Vučić obilazi radove na izgradnji severne obilaznice oko Kragujevca, koja treba da spoji Kra­gu­je­vac s Mo­rav­skim ko­ri­do­rom i auto-pu­tem "Mi­loš Ve­li­ki".

U obilasku su i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak i direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić.

Dok predsednik obilazi radove na obilaznici oko Kragujevca, u fabrici se svi pripremaju da dočekaju predsednika, a portal Republika nalazi se na licu mesta.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić


Inspekcija krova fabrike "Stellantis" u Kragujevcu

U fabrici je bezbednost podignuta na najviši moguć nivo, a kako se vidi na našim fotografijama, radnici trenutno vrše finalnu inspekciju čitavnog postrojenja.

Oni su otišli i korak dalje i trenutno je u toku inspekcija krova fabrike.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Inspekcija krova fabrike "Stellantis" u Kragujevcu

Podsećamo, građani Srbije koji budu kupili električni automobil koji se bude proizvodio u Kragujevcu, moći će da računaju na 5.000 EUR državnih subvencija, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, piše eKapija.

Ako košta automobil 22 ili 23 hiljade, imate pet hiljada od nas, svaki kupac, rekao je Vučić.

Kompanija FCA Srbija će danas u Stelantisovoj fabrici u Kragujevcu zvanično obeležiti uspešno uvođenje novih linija za proizvodnju električnog modela fiat grande panda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (15)

Loading
Sanja

22.07.2024 15:42

Bezbednost je najvažnija.

Sandra

22.07.2024 15:48

Zahvaljujemo Vučiću što ulaže ovoliki trud i napor i otvara fabrike ,da bi stanovnicima Srbije bilo bolje

Uroš

22.07.2024 15:49

Izgradnja obilaznice oko Kragujevca je dokaz Vučićeve posvećenosti razvoju Srbije i poboljšanju uslova za život građana.

Nemanja

22.07.2024 15:52

Vučićeva ozbiljna i odgovorna politika donosi konkretne rezultate kao što su nova radna mesta i veće plate. Inauguracija novih proizvodnih linija u Stellantisu i izgradnja obilaznice oko Kragujevca su odličan primer toga.