KOME TREBA BAZEN, KADA PLJUŠTI KIŠA! Ovaj čovek je nevreme preokrenuo u svoju korist, izašao ispred kuće i uradio OVO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.07.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jak pljusak pogodio je danas Beograd i njegovu okolinu

KOME TREBA BAZEN, KADA PLJUŠTI KIŠA! Ovaj čovek je nevreme preokrenuo u svoju korist, izašao ispred kuće i uradio OVO! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Za kratko vreme velika količina padavina sručila se na Beograd i njegovu okolinu. Jedno od mesta koji su bili pogođeni strvičnim pljuskom bio je i Obrenovac.

Da vremenske neprilike mogu biti manje strašne, pokazao je jedan Obrenovčanin, koji je iskoristio priliku da se okupa na pljusku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na snimku koji je poslao Instagram stranici 192 vidi se kako je izašao u svoje dvorište, i uživao na pljusku, iako je iza njega bio montažni prekriven bazen.

Komentari na ovaj nesvakidašnji čin su se samo nizali, a jedan od njih je bio:

"Jak pljusak, jake temperature, jako kupanje."

Podsetimo, Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) saopštio je da se u nastavku popodneva očekuje nestabilno vreme, u većem delu Srbije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

RHMZ je upozorio da se u naredna dva sata najjače nevreme sa jakim pljuskovima, grmljavinama, velikom količinom padavina, a ponegde i gradom očekuje na teritoriji Moravičkog okruga, Ljiga i Lazarevca, sa tendencijom postepenog premeštanja ka Beogradu.

Kiša i pljuskovi s grmljavinom očekuju se i u pojedinim delovima Beograda.

U Vojvodini u narednom satu uglavnom suvo, uz izolovanu pojavu pljuska i grmljavina.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading