ZVALA SAM SAMO TROJE KOLEGA: Ana Radulović napravila gala rođendansko slavlje, a evo ko su ODABRANI GOSTI (VIDEO)

Autor: P. R. - M. K. V.

Zabava

22.07.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Elite" kaže da su svi dobrodošli, ali provodi se samo sa onima sa kojima se i privatno druži.

Voditeljka "Elite" Ana Radulović napravila je gala žurku povodom svog rođendana 32. rođendana na koji je kako kaže pozvala samo troje kolega sa kojima se druži i privatno. 

- Svi su dobrodošli, ali pozvala sam samo Ivanu, Darka i Milana sa kojima se družim. Krivo mi je što Milan neće moći da bude tu zbog večerašnje emisije, ali sve se nadam da će on da naleti na blic - rekla je na početku razgovora, pa okupljenim novinarima priznala da joj je ovo bila najbolja godina dosad:

- Vi ste mi doneli sreću prošle godine, kada ste mi predvideli da ću postati voditeljka "Elite",  ove mi poželite da bude ista kao prethodna i poslovno i privatno, od zdravlja, posla, ljubavi, ma svega, i to mi je dovoljno.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Radulović dočekuje goste

Ana je otkrila da ne planira da se zadrži na jednom detetu, ali da još nije vreme za drugo.

- Volela bih da imam još dece. Svakako planiram da rodim drugo detete, ali ne radim trenutno na tome i ne bih želela da mi se to desi sada - poručila je voditeljka.

Sa učesnicima rijalitija, kako kaže, ne ispija kafe, ali od svih ima uvažavanje.

- Svi me zaista poštuju, dosta njih mi je čestitalo i rođendan, okačilo storije, baš su mi dragi svi, ali bilo bi previše da još ispijamo kafe. Jedva čekam ono što se sprema za narednu sezonu. Biće super, videćete!

Da li joj je suprug Mirčeta Radulović priredio iznenađenje u ponoć i šta je voditeljka Pinka još rekla o mužu, sinu Konstantinu i svom porodičnom životu u rođendanskom intervjuu poslušajte u videu napočetku teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading