VRELO, VRELIJE, NIKOLINA PIŠEK! Voditeljka pokazala IZVAJANO TELO, žene zanima samo OVA STVAR! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek pokazala izvajano telo!

VRELO, VRELIJE, NIKOLINA PIŠEK! Voditeljka pokazala IZVAJANO TELO, žene zanima samo OVA STVAR! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Nakon perioda punog izazova, voditeljka Nikolina Pišek odlučila je da se posveti sebi i svojoj dobrobiti. Nakon gubitka supruga i sukoba sa bivšim svekrom, Nikolina se fokusirala na svoj um i telo, trudeći se da ne dozvoli negativnim trenucima da je obuzmu.

Nikolina je nedavno odlučila da pokaže svoju autentičnost i prirodnost tako što je objavila fotografije bez šminke, ali i u kupaćem kostimu. Njena odluka da pokaže svoju vitku liniju i trbušnjake privukla je pažnju javnosti, a komentari nisu prestajali da pristižu.

 

 


Nedavno je ponovo izazvala oduševljenje svojim izgledom kada se pojavila u malenom belom bikiniju sa tračicama. Samouvereno je koračala ka kameri, izražavajući ponos i zadovoljstvo svojim izgledom. Nikolina je, kao i ranije, izazvala lavinu pozitivnih komentara i pohvala na društvenim mrežama.

Nikolina Pišek je svojom hrabrošću i autentičnošću postala inspiracija mnogima, pokazujući da je moguće pronaći snagu i povratak nakon teških životnih izazova. Njena otvorenost i iskrenost osvojile su simpatije publike, a njen primer hrabrosti i samopouzdanja nastavlja da inspiriše mnoge.

 

 

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, tvrdi da je Nikolina Pišek, udovica pokojnog Vidoja Ristovića, zatražila njegovu ekshumaciju. Kako kaže, njemu je od advokata stigao zahtev da je voditeljka podnela neophodnu dokumentaciju za to.

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolina Pišek i Miša Grof u svađi

 

- Toj ženi su određene supstance pojele mozak. Sad kad vam budem ispričao šta je njoj palo na pamet, bićete šokirani, kao što sam i ja. Tražila je ekshumaciju tela mog sina. Zvanično je podnela dokumentaciju za to. Sada ima na umu da ga sahrani u Zagrebu. Ona me je lično zvala i to mi saopštila. Pitao sam je zbog čega to radi. To je ludost. Sigurno ona planira da umre, pa da je ja sahranim na njegovom mestu. Zamislite kada me je pozvala, kaže ona meni "Ja sam računala da ste vi umrli.". Na to sam joj rekao da ne mogu pre nje jer ja ne konzumiram to što ona uzima - tvrdi Miša 

Nikolina se oglasila nakon Miše Grofa.

- Uopšte o tome ne želim da pričam - rekla je ona za "Kurir", a zatim poslala sledeću poruku:

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading